Nintendo

OMG, er komt een Nintendo-pretpark in Japan!

Deze zomer opent in de Japanse stad Osaka een Super Nintendo World pretpark! Je verzamelt muntjes, kan de strijd aangaan tegen andere bezoekers en kan (mogelijk) in een Mario Kart attractie! Het belooft een levensgrote videogame te worden.

Super Nintendo world theme park

Het pretpark is onderdeel van Universal Studios en it sounds so good! We weten nog niet veel over het park, maar volgens Bloomberg wordt Super Nintendo World volledig gebouwd in de stijl van de Super Mario game.

Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een Power Up Band, een armband waarmee je in het hele park verschillen acties kan uitvoeren. Je kunt battles voeren met andere bezoekers, coins verzamelen en via een speciale app je vooruitgang bijhouden. Verder zijn er hints dat we klassieke Mario games terug gaan zien zoals Mario Kart (die je nu ook als app op je mobiel hebt!) en het kasteel van Peach.

Wat voor attracties er allemaal precies gaan komen, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat alles draait om één bepaalde missie: herstel de Golden Mushroom die gestolen is door Bowser.

Nintendo is van plan om later ook nog vergelijkbare parken te bouwen in Singapore, Los Angeles en Orlando.

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen