love is blind

OMG, je kunt je nu opgeven voor Love Is Blind!

Love is Blind is op dit moment dé hitserie op Netflix. Het is dan ook niet zo gek dat er een tweede én derde seizoen zijn aangekondigd! Maar voor een nieuw seizoen hebben ze natuurlijk ook nieuwe deelnemers nodig… That’s right, je kan je nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van Love Is Blind.

Love Is Blind

Als je de serie nog helemaal niet gezien hebt (check it out, now!), zullen we even een korte recap geven. In de serie krijgen deelnemers tien dagen de tijd om een partner te vinden en er hun verloofde van maken. Ze mogen alleen met elkaar praten in kabines aka ‘pods’ en zien elkaar dus niet! Als ze het gevoel hebben dat ze ‘the one’ hebben gevonden, kunnen ze de ander ten huwelijk vragen. Is het antwoord ‘ja’, dan zijn ze verloofd! Het koppel krijgt elkaar hierna voor het eerst te zien en mag samen op vakantie om vervolgens thuis elkaars vrienden en familie te ontmoeten. Blijft hun relatie standhouden in de echte wereld, dan zullen ze uiteindelijk écht trouwen!

Hoe schrijf ik me in?

Het ziet er naar uit dat de makers van Love Is Blind, op zoek zijn naar internationale deelnemers voor het tweede seizoen. Dus, ben jij wel in voor een avontuur of heb je de serie gezien en is dit echt iets voor jou? Dan is dit je kans! Je kunt je hier inschrijven, maar houd er rekening mee dat je minimaal 21 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen! Neem er wel de tijd voor, want je moet 53(!) vragen invullen.

LEES OOK:

Beeld: Netflix
Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen