sims5

OMG, wordt de nieuwe Sims 5 multiplayer?!

Voor elke Sims-lover is dit some big news! EA’s CEO heeft namelijk confirmed dat de next generation van The Sims franchise misschien wel single- en multiplayer gaat zijn! Al eerder hadden we een online versie van The Sims, maar deze werd in 2008 afgesloten. Maar wat kunnen we dan van de Sims 5 verwachten?

The Sims

Het allereerste computerspel van The Sims kwam uit in 2000! In 2014 werd het laatste deel – The Sims 4 – uitgebracht. Tot op de dag van vandaag worden er nog steeds expantionpacks, gamepacks en stuffpacks uitgebracht door EA. Ondanks dat niet iedereen even satisfied is met de Sims 4 game, is het toch één van de best selling games van EA op dit moment.

sims

Lees ook: 7x Leuke games voor spelletjesavond

Online

Als we kijken naar vorige Sims games was er na The Sims Online (eindigde in 2008) nooit echt meer een online multiplayer Sims game geweest. Wel bleef altijd de optie dat je eigen gemaakte Sims, huizen, huisdieren, etc. kon sharen met anderen uit de Sims community. Zo kon je met de Sims 3 op de site van de Sims jouw creaties sharen en in de Sims 4 werd dit via de Gallery.

Simscommunity vroeg aan de EA CEO of er ooit nog een online versie zou komen, verwijzend naar The Sims Online. Waarop de CEO reageerde ‘(…) This notion of social interactions and competition like the kind of things that were actually present in The Sims Online many many years ago – will start to become a part of The Sims experience in the years to come.’

sims

Releasedatum

Helaas is het nog niet bekend wanneer de Sims 5 precies uit zal komen en wat we er verder van kunnen verwachten. Uit het verhaal kunnen we alleen nog halen dat er mogelijk in één van de toekomstige Sims games een online/multiplayer optie zal zijn. Voor nu moeten we dus nog even genieten van de Sims games die er al zijn.

Ben jij een fanatieke Sims speler?

View Results

Laden ... Laden ...

LEES OOK:

Beeld: EA/Bron: simscommunity, technobezz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen