pathe

Pathé is jarig en dat betekent gratis popcorn en meer!

Pathé bestaat deze maand 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom deelt Pathé deze hele maand cadeautjes uit aan hun bezoekers, waaronder gratis popcorn, toffe items, een door de bezoekers bepaald filmprogramma en nog meer!

Pathé trakteert

Omdat Pathé deze maand hun 25e verjaardag viert, delen ze de hele maand cadeautjes uit aan alle bezoekers! Trouwe Pathé Unlimited gebruikers krijgen bijvoorbeeld een ‘Popcorn & Chillpak’ thuisgestuurd en alle filmfans met de Unlimited pas krijgen de kans om de live-action Disneyfilm Mulan te zien in de voorpremière op 25 maart.

Ook de gebruikers van de All Stars app worden niet vergeten: zij krijgen in maart 25 extra stars op hun account. Hiermee kun je weer kunt sparen voor gratis drankjes, snacks en leuke goodies. In de All Stars Shop zijn bovendien limited edition Pathé sokken verkrijgbaar!

WIN: De exclusieve Pathé Popcorn-trui!

Pathé

Gratis popcorn

Dat was het nog niet, Pathé komt namelijk met nóg meer cadeautjes! Op 25 maart krijgen alle bezoekers die dit jaar óók 25 jaar worden namelijk een gratis medium popcorn! Laat bij de kassa je ID zien en je krijgt je bak popcorn for free. Deze actie geldt in alle Pathé bioscopen in Nederland.

Check ook wat voor nieuws er deze maand allemaal in de bios draait.

Terug op het grote doek

De afgelopen weken heeft Pathé via social media gevraagd aan hun bezoekers welke films zij nog eens terug zouden  willen zien in de bioscoop. Ze konden hierbij kiezen uit een selectie van de meest bezochte films van de afgelopen 25 jaar.

Op de eerste en tweede plek eindigden twee sequels uit de Avengers-reeks: Endgame en Infinity War. De derde tot en met de vijfde plek ging naar alle drie The Hobbit-films. In de week van 16 maart tot en met 20 maart kun je deze films bekijken in een Pathé bioscoop bij jou in de buurt.

Meer info over de 25e verjaardag van Pathé vind je op hun site.

LEES OOK:

Beeld: Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen