Pathé

Pathé komt met een drive-in bioscoop

Wil je heel graag naar de bioscoop, maar vind je het nog niet zo fijn om in een bioscoopzaal te zitten? Pathé heeft een leuke en veilige oplossing!

Deze zomer heb je namelijk alleen een auto nodig om de beste films te kunnen zien. Zo ben je toch een beetje uit en kun je genieten van een leuke film, en dat allemaal coronaproof!

Pathé Drive-in Bioscoop

Vanaf vrijdag 31 juli kun je vanuit je auto naar topfilms zoals Bohemian Rhapsody, The Lion KingCorgi, en Aladdin kijken. Je kunt de komende drie weken iedere dag naar een film in de Drive-In Bioscoop van Pathé. Op een enorm LED-scherm van 16 bij 8 meter(!) kun je dagelijks van ‘s middags tot ‘s avonds op drie verschillende tijdsloten films zien. De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en er is plaats voor 120 auto’s en er wordt 1,5 afstand gehouden.

Image 3

Wist je al dat je bij Pathé nu ook een hele bioscoopzaal kunt afhuren voor jou en je friends? Lees er hier meer over.

Filmprogramma

De films starten om 13.00 uur, 16.00 uur en 20.00 uur en je kunt vanaf een uur van te voren de locatie inrijden en het kost €22,50 per auto. Je kunt ter plekken frisdrank, M&M’s en popcorn kopen. De drive-in bioscoop van Pathé vind je op het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, the place to B, vlakbij De Ziggo Dome en Pathé Arena in Amsterdam-Zuidoost.

Check hier nog meer leuke dingen om te doen in je staycation.

LEES OOK:

Beeld&bron: Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen