planners

Printable planners zijn alles wat je nodig hebt op drukke dagen

Ga jij goed op to-do-lijstjes maken en ben jij er zo eentje die het liefst alles vooruit plant? Then you will love printable planners. Printable planners zijn eigenlijk mini-agenda’s die je zelf kunt printen als je ze nodig hebt. CG! heeft een hele lijst aan printable planners die geschikt zijn voor elk moment.

Printable planners

Printable planners zijn pdf-bestanden die je koopt of downloadt van een creator. Je kunt een printable planner zien als een agenda die je alleen gebruikt wanneer je hem nodig hebt. Vaak bestaat zo’n planner uit ongeveer negen pagina’s, maar je kunt ze ook met minder krijgen. Het leuke aan een printable planner is dat je op zoek kunt gaan naar een stijl of vormgeving die bij jou en jouw needs past. Pinterest, Tumblr en Etsy zijn sites waar je het beste zulke planners kunt vinden. Een hele zoektocht tussen al die pareltjes, dus wij zetten de leukste voor je op een rij.

Colorful

De creator van deze planner, Emma Studies, maakt superveel verschillende planners. Neem zeker even een kijkje op haar Etsy page!

planner

Daily Planner Printable €3,26 – ETSY

Voor studenten

Deze planner is speciaal gericht op studenten. Je hebt alles wat je nodig hebt op een paar pagina’s!

planner

Student Planner €10,38 – ETSY

Gratis

Een gratis planner is altijd welkom, right? Me deze planner kun je je hele week al inplannen met alles wat er moet gebeuren of wat je nog moet doen.

planner

Weekly list planner sheet – SATURDAYGIFT

All in one

Deze planner is alles in een: Daily planner, weekly, monthly, to do list en notes!

planner

Printable planner €9,29 – ETSY

 

Simpel

Hou jij het liever simpel? Dan is deze planner perfect. Ook deze creator heeft veel verschillende planners, dus kijk zeker even rond.

planner

Daily Schedule – SUMMERYPAPER

To do

Meer fan van een to do list dan van een hele planner? Dan is dit jouw beste optie!

planner

Gratis ToDo Planner – DOAAINSPIRINGDESIGNS

Dit zijn er natuurlijk maar een paar uit hundreds! Zit jouw match er niet tussen? Dan zijn er dus nog plenty of other options to see for yourself. Have fun ̶s̶h̶o̶p̶p̶i̶n̶g̶ planning!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen