Dromenvanger

Raar gedroomd? Dit is wat het betekent!

Dromen doen we elke nacht. En soms zijn ze zo leuk dat je helemaal niet wakker wilt worden. Of juist zo weird dat je wakker schrikt. Maar weet jij wat het betekent?

Naakt

Opeens sta je in je blootje voor een groep mensen. OMG! Gelukkig word je wakker en lig je gewoon in bed. Deze droom betekent dat je bang bent om je kwetsbaar op te stellen. Of dat je iets hebt meegemaakt dat nogal awkward was. Begin je aan iets nieuws? Pretty sure dat je droom dan daar mee te maken had.

Fly away

Je vliegt zo naar je favo city. O wacht. Het is maar een droom, want je kunt natuurlijk helemaal niet vliegen. Duh. Het lijkt erop dat je een ambitieuze chick bent. Vlieg je laag boven de grond, dan zul je je doel snel bereiken. Wil je in je droom net iets hoger vliegen maar lukt het niet? Dan zijn je doelen net iets te hoog gegrepen. Weest iets realistischer en go for it!

Vallen

Je ligt heerlijk te slapen en opeens heb je het gevoel dat je naar beneden valt. Je schrikt wakker! Deze droom vertelt je dat je bang bent om de controle te verliezen. Bij een lange val kan het zijn dat er situaties uit de hand lopen. Zorg dat je die onder controle krijgt, maar wees ook niet bang om de controle af en toe kwijt te raken.

Vraag je je af hoe je lichaam zo’n schok kan krijgen? Dit is waarom!

Achtervolging

In je dromen wordt je achternagezeten door een creep. Je rent weg, maar het schiet niet echt op. In real life betekent het dat je iemand of iets probeert te ontlopen. Vaak kom je via een droom te weten wie of wat. Dus als je je het de volgende ochtend nog kunt herinneren: do something!

Romance

Het is altijd fijn als je happy dreams hebt. Maar dan moeten ze ook goed eindigen. Als je fijne droom eindigt in onzekerheid of angst, dan wil je onderbewustzijn je duidelijk maken dat je niet zo onzeker hoeft te zijn. Heeft je droom een happily ever after, dan betekent dat dat je in het echt ook gelukkig bent.

Eerste schooldag

De eerste schooldag op een nieuwe school, exciting! Een nieuwe school betekent nieuwe klasgenoten, maar vinden ze je wel aardig? Heel logisch dat je daar over droomt als je naar een nieuwe school gaat. Maar sommigen dromen jaren later nog steeds over die eerste schooldag. Dit betekent dat je bang bent voor nieuwe situaties. Stay calm, het komt goed. Je bent niet voor niets born to lead.

Einde van de wereld

In je droom is het ‘t einde van de wereld. Een nachtmerrie dus. Er komt een belangrijke verandering in je leven. Als je in je nachtmerrie ook nog eens dierbaren kwijtraakt, wil dat zeggen dat je er in sommige dingen in het leven alleen staat. Ga gewoon de uitdaging aan want jij hebt, girl power!

Roofdier

Je bent gewoon rustig aan het wandelen of iets anders randoms aan het doen en opeens staat er een tijger/beer/leeuw voor je neus. Zodra je wakker wordt besef je dat het maar een droom was. Toch voel je je niet helemaal oké. Ben je misschien wat down of snel bang? Goed nieuws: hoe ouder je wordt, hoe minder je over roofdieren droomt!

Tanden vallen uit

Het is je worst nightmare: al je tanden vallen uit. Als je dit droomt, ben je bang dat mensen je niet aantrekkelijk vinden. No worries girl, zodra je opstaat check je jezelf in de spiegel en zie je meteen dat je #flawless bent.

Lees ook hier wat jouw seksdromen betekenen. Het is vaak iets anders dan je denkt!

Famous people

Iedereen droomt weleens van een beroemdheid ontmoeten. Droom je over een knappe acteur? Dan heb je behoefte aan some love. Droom je over een bekende actrice die je graag zo willen zijn? Dan heb je behoefte aan erkenning. Blijven dromen! Misschien ontmoet je diegene wel een keer, maar dan echt!

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen