Nog niet genoeg gegeten gisteren en vandaag? Fear not, want daar gaat deze video van Zoella verandering in brengen.

Ze deelt namelijk haar favoriete recept voor – jawel – Christmas fairy lights cupcakes. Met gingerbread. Just let that sink in.

It’s beginning to look a lot like cupcakes

Het ingrediëntenlijstje is niet mis, denk veel, héél veel verschillende kruiden. Maarre… Dan heb je natuurlijk ook wel wat. Kun je de rest van de avond je eigen gebakken creaties achterover beuken, of tijdens het tweede Kerstdag-diner je hele familie impressen met de coolste, meest magische Christmas cupcakes (aldus Zoe).

Anyhoo, genoeg gekletst. Let’s get bakin’ sista!

De ingrediëntenlijst vind je onder de video.

Benodigdheden voor de cupcakes:
75g ongezouten roomboter op kamertemperatuur
100g basterdsuiker
125ml (appel)stroop
1 groot ei
1 grote eidooier
175g bloem
1tl cacaopoeder
1 1/4tl gemberpoeder
1tl kaneel
1/2tl piment
1/2tl nootmuskaat
1/4tl zout
1tl baking soda
125ml warme melk

Benodigdheden voor de botercrème:
240g roomboter op kamertemperatuur
400g poedersuiker, gezeefd
2tl vanille-extract
4tl melk

Lees ook: Backstage bij de covershoot met Claire Lucia!