Zo maak je de lekkerste cinnamon rolls!

Je zult versteld staan als je ziet hoé makkelijk dit recept is!

Zin in een makkelijk en delicious recept die je samen met je vriendinnen of moeder kan maken? Dan is dit recept voor Cinnamon rolls perfect voor jou. Met een paar ingrediënten en makkelijke stappen laat blogster Cupcakesandcashmere je dit heerlijke recept zien! En zo weet je zeker dat je het weekend goed begint!

Benodigdheden:
– 10 plakjes bladerdeeg
– 100 gram rozijnen
– 100 gram boter
– 200 gram bruine suiker
– kaneel
– roomkaas
– 1 el poedersuiker
– vanillesuiker

Stap 1: Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en kneed er één grote bol deeg van. Rol het deeg dan tot een grote plak van ongeveer een halve centimeter dik.

Stap 2: Meng de suiker en kaneel in een kom.

TIP: Voeg hier wat rozijnen aan toe, if you like. Vergeet die dan niet eerst even kort te weken in lauwwarm water.

Opzoek naar lekkere vegetarische recepten, look no further en check ze hier!

Stap 3: Besmeer het deeg met een laagje gesmolten boter. Strooi daarop het mengsel van kaneel en suiker.

Stap 4: Rol het deeg op en snij het in kleine stukjes.

Stap 5: Zet de rolletjes 20 minuten in de oven in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak ze goudbruin.

Stap 6: Maak een topping door roomkaas, poedersuiker, boter en vanille in één grote kom te mixen. Doe dit met een elektrische mixer en klop het tot een glad mengsel. Verspreid dan het glazuur over de cinnemon rolls. And you are done! Eet smakkelijk!

LEES OOK:

Beeld: Cupcakesandcashmere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen