riverdale

Riverdale seizoen 4 komt eraan en here’s what you need to know

Het is eindelijk zover, het vierde seizoen van Riverdale is bijna te zien! We kunnen eindelijk weer gaan genieten van o.a. Archie, Veronica, Betty en Jughead. Wij vertellen je alle ins- en outs over het nieuwe seizoen 4. Kan jij ook niet wachten?!

When

First things first, wanneer kunnen we het nieuwe seizoen bekijken? Nou niet lang meer, want op 10 oktober 2019 (nog maar twee nachtjes slapen) zal het nieuwe seizoen van Riverdale al op Netflix te zien zijn! Vervolgens zal elke week een nieuwe aflevering online komen.

Benieuwd naar wat er nog meer op Netflix verschijnt deze maand? Check hier de agenda! 

Trailer

De trailer van het nieuwe seizoen roept veel vragen op. Zo zie je in het begin dat de hele groep in het bos op zoek is naar Jughead. Is hij vermist of ontvoerd? Ook is te zien dat Betty word neergeslagen met de achterkant van een pistool, maar door wie? En wie heeft er iets te maken met de vermissing van Jughead? Is het iemand die we al kennen of komt er een nieuw personage in de serie? Heel veel hints krijgen we verder niet van deze trailer.

 

Trailer 2

Er is onlangs ook nog een tweede trailer uitgekomen. Hierin krijgen we iets meer duidelijkheid over het verhaal. We zien dat de groep van plan is om met z’n allen te gaan kamperen, want na dit schooljaar gaan ze allemaal studeren. In de trailer zie je dat Archie een telefoontje krijgt en er helemaal kapot van is, zijn vader blijkt overleden te zijn. Hij gooit z’n leven helemaal om en heeft grootse plannen voor zijn boksschool. Ook zie je Veronica die te maken krijgt met een schandaal en nog steeds boos is op haar vader. Maar de grootste vraag blijft. Wat is er met Jughead gebeurd?!

 

Verder zonder acteur

In de serie krijgt Archie dus een telefoontje dat zijn vader Fred is overleden. Dit komt omdat Luke Perry, die Fred speelde in de serie, afgelopen maart plotseling is overleden. Eén van de afleveringen wordt daarom ook een afleverin opgedragen aan Luke.

Who’s excited voor het nieuwe seizoen?!

LEES OOK:

 

Beeld: Instagram @thecwriverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen