his dark materials

Serietip: His Dark Materials

Je zou bijna denken dat na de superbekende serie Game Of Thrones, er geen enkele serie meer zal komen die dit succes kan overtreffen. Maar volgens HBO gaat het ze toch lukken. HBO en BBC komen namelijk nu samen met een gloednieuwe serie: His Dark Materials. En dit beloofd een mega goede serie te worden. Zou dit de opvolger van GOT kunnen worden?

What is it about

De verhaallijn van His Dark Materials heeft niks vergelijkbaars met die van Game Of Thrones. Het enige wat de twee gemeen hebben is dat His Dark Materials ook gebaseerd is op een boekenreeks. Het is een trilogie, die in het Nederlands ‘Het Gouden Kompas‘ heet. Eerder is hier ook al een film van verschenen, maar nu wordt er dus ook nog een serie van gemaakt!

Het nieuwe serie is een fantasy-serie die zich afspeelt in verschillende werelden. Elk personage heeft een eigen dier, die zijn of haar karakter weerspiegeld. We volgen de hoofdperson Lyra, die wees is. Ze raakt betrokken bij een complot, waarna ze ineens achtervolgd wordt door een mysterieuze organisatie. Er schijnen ook kinderen plotseling te verdwijnen. Het is niet duidelijk wat er met die kinderen gebeurd is, maar ze worden waarschijnlijk gebruikt voor één of ander experiment. De trailer check je hier:

Release date

De serie is vanaf 4 november 2019 te zien op HBO. Heb je geen zin om te wachten? Dan kijk je toch één van deze films op Disney+.

Ben jij excited voor deze nieuwe serie?

 

LEES OOK:

Beeld: His Dark Materials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen