Sex

Serietip: Sex, Explained

Seks, het is een onderwerp wat ons veel bezighoudt en waar we het dan ook vaak met vriendinnen/vrienden over hebben. Maar hoeveel weten we er nou echt van? Netflix schiet ons te hulp met een nieuwe serie: Sex, Explained.

Sex, Explained

Seks blijft een erg interessant onderwerp, maar hoeveel weten we er eigenlijk nou écht vanaf? Zijn die paar biologie lessen over seksuele voorlichting genoeg om ons alles te leren?

In de nieuwste Netflix serie Sex, Explained leer je van alles over seks en alles wat ermee te maken heeft. De afleveringen gaan over anticonceptie, fantasieën, aantrekkingskracht en nog veel meer! De serie legt alles op een grappige en makkelijke manier uit. Leuk en leerzaam tegelijk dus!

Zie hier onder de trailer van Sex, Explained:

Explained Serie

Voor iedereen die de Explained serie(s) nog niet kent: Explained is een miniserie, waarin elke aflevering een nieuw onderwerp wordt besproken en uitgelegd. Binnen een korte tijd leer je dus super veel! De Explained serie kent meerde versies. Zo heb je de originele versie, waarin allerlei verschillende onderwerpen worden besproken zoals diamanten, wiet, cryptogeld en waarom vrouwen eigenlijk minder verdienen dan mannen. Ook heb je The Mind, Explained, waarin alleen mind gerelateerde onderwerpen besproken worden, zoals anxiety, dromen, geheugen en nog veel meer. En nu heb je dus ook een Sex, Explained! 

Release

Vanaf 2 januari 2020 is Sex, Explained op Netflix te zien. Kun je niet wachten? The Witcher staat nu al online op Netflix, ook een aanrader!

LEES OOK:

Beeld:Pexels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen