Serietip: The Stranger

Ben je weer toe aan een bloedstollend spannende serie op Netflix? Zoek niet verder, want wij hebben het de gouden tip voor je! Van de nieuwe serie ‘The Stranger’ ga je zeker op het puntje van je stoel zitten.

The Stranger

The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Harlan Coben. In de serie wordt Adam, een vader van een doodgewoon gezin, benaderd door een mysterieuze vrouw. Ze vertelt hem dat zijn vrouw niet eerlijk tegen hem is en zelfs heeft gelogen over een miskraam. Na de uitkomst van deze leugen breekt natuurlijk de hel los en besluit Adam’s vrouw het gezin te verlaten.

De familie Price is daarentegen niet de enige die getroffen wordt door deze vrouw met geheime boodschappen. Binnen no time staat het stadje waar ‘the stranger’ te werk gaat compleet op zijn kop. Overal zijn leugens onthult en waarheden aan het licht gekomen. En dit heeft natuurlijk grote gevolgen.

Wist je ook dat er een seizoen 3 van Sex Education komt?

In dit bloedstollende verhaal wordt duidelijk dat iedereen geheimen heeft en dat die altijd uit kunnen komen. Je kunt niemand vertrouwen en iedereen lijkt verdacht. Een serie die je achter elkaar uit kijkt!

Check hier wat er nog meer deze maand op Netflix verschijnt

LEES OOK:

Bron: Netflix

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen