Aankomende zondag 12 mei is het Moederdag en wil je natuurlijk jouw liefste (schoon/stief/adoptie) moeder verrassen met een kleinigheidje of wat tijd met haar spenderen. We zijn (helaas) niet allemaal zo creatief aangelegd, en na Kerst, Sinterklaas en Valentijnsdag is bij sommige de inspiratie helemaal op. Gelukkig kun je bij CG! voor alles terecht en zo ook voor een hele lading aan leuke Moederdagcadeautjes! Krijgt ze weer eens wat anders dan het standaard fotolijstje of bosje bloemen…

SHOP: Moederdagcadeaus

Het leven van een moeder is heel druk en hierdoor zal ze vaak geen tijd hebben voor een dagje Spa. Breng de spa daarom naar haar toe met deze Rituals giftbox. Heeft ze toch een beetje me-time en met een beetje mazzel laat ze het in de badkamer staan ;).
moederdag

Sakura cadeaupakket €20,50 RITUALS

Wil je liever een cadeau geven waar ze op langere termijn ook nog wat aan heeft én dagelijks kan gebruiken? Geef een persoonlijk gegraveerde broodplank. Zo kan ze elke dag lezen hoe blij je met haar bent!
moederdag

Gegraveerde broodplank €29,99 YOUR SURPRISE

Geef een sieraad! Aan sieraden heb je nooit genoeg, en ook moeders weten dat. Helemaal leuk natuurlijk als jullie ook nog hetzelfde armbandje dragen! We ♡ matching items!
moederdag

Armbandje “MOTHER ♡ DAUGHTER” €12,95 4EVERWITHEVERYONE

In dit artikel vind je nog meer leuke online webshops om sieraden te scoren!

Is jouw moeder een thee of koffieleut? Grote kans dat ze superblij met deze mok zal zijn.

moederdag

Mok €8,95 CREALISIOUS

Superleuk én handig! Moeders zijn soms nogal chaotisch maar met deze planner brengt daar verandering in. She will thank you for this!

moederdag

Weekplanner A4 €8,95 WINKELTJE VAN ANNE

Weer eens wat anders dan een kaart! Je kunt er natuurlijk wel een kaartje bij doen.
moederdag

Helium ballon €13,95 GREETZ

Cadeaubon

Vind je het toch nog lastig om wat voor je moeder te verzinnen? Een cadeaubon doet het ook altijd goed! Zo stuur je haar wel een bepaalde richting op, maar mag ze zelf bepalen wat ze uitkiest. Via Vakantieveilingen of Groupon kun je ook heel veel – en voor weinig geld – cadeaubonnen vinden. Doe je liever een activiteit met moeders? In dit artikel vind je leuke dingen om samen te doen op Moederdag!

LEES OOK:

Beeld: www.4everwitheveryone.com