Shop: de leukste cadeautjes voor Moederdag

12 mei is het weer zover: Moederdag. En je wil natuurlijk jouw liefste (schoon/stief/adoptie) moeder verrassen met een cadeautje. Helaas is dit soms moeilijker dan gedacht, want wat moet je nu weer kopen? Gelukkig ben je hier op het juiste adres, CG! zet de leukste Moederdag cadeautjes voor je op een rijtje. Krijgt ze weer eens wat anders dan het standaard fotolijstje of simpel bosjes bloemen #guilty.

Douche producten

Het leven van een moeder is heel druk en hierdoor zal ze vaak geen tijd hebben voor een dagje Spa. Breng de spa daarom naar haar toe met deze Rituals giftbox. Heeft ze toch een beetje me-time en met een beetje mazzel laat ze het in de badkamer staan ;).
moederdag

Sakura cadeaupakket €20,50 RITUALS

Broodplank

Wil je liever een cadeau geven waar ze op langere termijn ook nog wat aan heeft én dagelijks kan gebruiken? Geef een persoonlijk gegraveerde broodplank. Zo kan ze elke dag lezen hoe blij je met haar bent!
moederdag

Gegraveerde broodplank €32,95 YOUR SURPRISE

Matching armbandjes

Geef een sieraad! Aan sieraden heb je nooit genoeg en ook moeders weten dat. Helemaal leuk natuurlijk als jullie ook nog hetzelfde armbandje dragen! We ♡ matching items!

Armaband

Mother en daughter zilver armband €19,95 – MYJEWELLERY

In dit artikel vind je nog meer leuke online webshops om sieraden te scoren!

Mok

Is jouw moeder een thee- of koffieleut? Dan is ze vast en zeker blij met zo’n lieve mok.

moederdag

Mok €8,95 CREALISIOUS

Planner

Superleuk én handig! Moeders zijn soms nogal chaotisch, maar met deze planner breng jij daar verandering in. She will thank you for this!

planner

Central 23 UO Exclusive Pink Pressed Flower Daily Planner €19,00  URBAN OUTFITTERS

Flowergram

Gedroogde bloemen zie je steeds vaker, en hoe mooi zijn deze?

Flowergram

Flowergram €17,95 BLOOMON

Zeg het met een ballon!

Weer eens wat anders dan een kaartje!

moederdag

Helium ballon €14,99 GREETZ

Cadeaubon

Vind je het toch nog lastig om wat voor je moeder te verzinnen? Een cadeaubon doet het ook altijd goed! Zo stuur je haar wel een bepaalde richting op, maar mag ze zelf bepalen wat ze uitkiest. Via Vakantieveilingen of Groupon kun je ook heel veel – en voor weinig geld – cadeaubonnen vinden.

Kaart

De meeste moeders vinden een cute kaartje al meer dan genoeg. Schrijf in het kaartje hoeveel je van je moeder houdt, en don’t hold back. Moederdag is dé perfecte dag om te laten weten hoeveel je om je moeder geeft!

Kaart

Kaart €2,95  GREETZ

Pretty flowers

Oké, oké, ondanks dat een bos bloemen vaak als cliché wordt gezien, betekent dit niet dat je geen prachtige bos bloemen kan geven. Deze bos is speciaal voor Moederdag. How pretty!

Bloemen

Cadeaubos €29,95 – BLOOMON

Puzzel

Is jouw moeder continu aan het puzzelen? Hoe leuk is het dan om een gepersonaliseerde puzzel cadeau te geven? Op deze puzzel kun je een eigen foto laten afdrukken,  van jou en je broers/ zussen of van jullie huisdier bijvoorbeeld.

Puzzel

Foto puzzel €13,95  SMARTPHOTO

Fotoboek

Een boekje vol met je favoriete momenten samen met je moeder. Dit boekje kun je online compleet invullen, wedden dat je moeder dit superleuk vindt!

fotoboek

Momenten fotoboek mama en ik €19,95 – YOURSUPRISE

Sterrenhemel

Houdt jouw moeder van sterren en alles wat hiermee te maken heeft? Geef dan deze gepersonaliseerde poster cadeau. Op deze website kun je een plaats en tijd invullen naar keuze en de bijbehorende sterrenhemel wordt dan op de poster gezet. Super nice om in huis neer te zetten!

poster

Sterrenkaart 40×30 cm €19,90  BESTECANVAS

Bloemen giftcard

Bloemen geven plezier en staan altijd leuk in huis? Met deze giftcard kun je zelf bepalen hoeveel bloemen en wat voor soort bos er wordt verstuurd. Degene aan wie je de giftcard geeft mag zelf beslissen wanneer ze de bloemen het liefst ontvangt, superleuk en handig!

Giftcard

Luxe giftcard v.a. €19,95 – BLOOMON

LEES OOK:

Beeld: Greetz & Crealisious

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen