Shoppen: Boeken waar je elke dag iets mee kunt doen

Dit zijn boeken speciaal voor mensen die wel van lezen houden, maar die liever niet aan één stuk door hele lange pagina’s verslinden. In deze boeken moet je elke dag schrijven, tekenen en soms zelfs scheuren! Heb jij nog een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders nodig? These books are perfect.

Structuurjunkie dagboek

In dit dagboek kan je elke dag noteren waar je dankbaar voor bent. Wat dit dagboek een persoonlijke favoriet maakt, is het pixeldagboek, waarin je met vakjes kleuren kan aangeven hoe je humeur was en of je goed geslapen hebt. Daarnaast zitten er ook lege pixeldagboeken in het Structuurjunkie dagboek, waar je dan ook zelf de legende kan invullen (bijvoorbeeld of je wel voldoende hebt gegeten of hoeveel je op TikTok hebt gezeten op een dag).

Structuurjunkie dagboek
SHOP

Wreck This Journal – jubileum editie

Waarschijnlijk ken je Wreck This Journal al en maybe heb je er ook al één gesloopt. Ondertussen bestaan de boeken al meer dan 10 jaar en voor het tienjarige jubileum is er a special Wreck This Journal gemaakt. Zoals je kan zien, is deze versie in kleur én heeft het 48 pagina’s meer om te wrecken.

Wreck this journal - jubileumeditie
SHOP

Handletterdagboek

Ben jij fan van handgeschreven kaartjes met prachtige sierlijke letters en wil je dat zelf ook kunnen? Dan is dit boek een must-have. In Elke dag een letter heb je iedere dag een kleine opdracht waarmee je oefent met handletteren. Wedden dat jouw handletterskills in rap tempo toenemen?

Elke dag een letter
SHOP

One Line a Day

Met dit boek verzamel je five years of memories door elke dag één zin op te schrijven. Mega leuk om later na te lezen!

Rainbow One Line a Day
SHOP

Doe elke dag iets aardigs

Geef deze aan je cranky oom, nichtje of aan jezelf, gewoon, om de wereld een beetje liever te maken. Het boek staat vol met inspirerende quotes en kleine opdrachten. Ook is er ruimte voor notities, zodat dat je bijvoorbeeld kan noteren wat jouw aardigheidje heeft opgeleverd.

Check ook: Toxic positivity: wat moet je wel en niet tegen iemand zeggen?

Doe elke dag iets aardigs
SHOP

Meer behoefte aan some quality time met jezelf? Check dan hier het boek Doe elke dag iets leuks. En als je juist wat meer ontspanning nodig hebt, kijk dan hier naar het boek Doe elke dag iets om te ontspannen.

Elke dag een tekening

Meer fan van tekeningen dan van het geschreven woord? Check dan het boek Elke dag een tekening. In het boek staan ontzettend leuke tekenopdrachten en daarbij ontwikkel je ook jouw tekenkunsten!

Elke dag een tekening
SHOP

Elke dag een vraag

Als je graag een dagboek bijhoudt, maar liever niet ellendig lange verhalen tot in detail schrijft, is Elke dag een vraag een fijn dagboek. In het boek beantwoord je vijf jaar lang op dezelfde datum dezelfde vraag. Zo krijg je zicht op wat je meemaakt en hoe je over bepaalde dingen denkt. Hoeveel denk jij dat je verandert in vijf jaar tijd?

Check ook: 7x complimentjes over het innerlijk om uit te delen

Elke dag een vraag
SHOP

Beeld: BookSpot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zovrelioptor
    zovrelioptor
    Reactie: I’ll right away grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please let me know so that I could subscribe. Thanks.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen