honden

SHOPPEN: Gadgets voor je hond

Yay! Het is Dierendag en ook al verwennen we onze huisdieren elke dag, vandaag mogen we ze even extra het gevoel geven dat we blij met ze zijn. Ben je een trotse owner van een hond? Dan is jouw puppekind vast heel blij met een van deze gadgets!

SHOPPEN: Gadgets voor je hond

 

Als het ontzettend hard regent, dan pakken wij een paraplu, maar waarom zou je je hond dan in de stromende regen laten lopen, als er voor hem ook een paraplu bestaat? Super cute en geen strijdt omdat -ie niet in de regen wil lopen!

honden

Honden paraplu €16,95 BOL.COM 

 

Wil je leuke foto met je doggo op Instagram? Dat kan nog een hele opgave zijn. Een hond is snel afgeleid en kijkt vaak naar alles behalve de camera, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden: Woofie. Je maakt de Woofie vast aan de bovenkant van je telefoon en doet er wat lekkers tussen met als resultaat dat je hond gefocust is op de camera en jij snel een foto kunt schieten.

honden

Woofie Pet Selfie – €6,37 MODEL CITIZEN PET

 

Do you like to snuggle with your dog? Duh! Helaas is dit niet zo fris, maar niet getreurd: er bestaan op maat gemaakte slaapzakken voor je hondenvriendje.

honden

Honden slaapzak €29,00 PETSONLINE

 

Het enige wat je hond hoeft te doen is de tennisbal in de ballen werper te leggen en alles gaat vanzelf. Jij vrij, hond blij.
honden
Ben je ook zo nieuwsgierig wat je huisdier uitspookt wanneer jij niet thuis bent? Daar kun je nu achterkomen met deze handige camera. Zet hem op een goede plek waar je hond goed in inzicht is en hoe ‘m via je telefoon in de gaten!
honden
Jouw hond zal je heel dankbaar zijn voor deze gadget. De kauwsnackhouder geeft je hond veel grip om zo op het bot te kunnen kauwen. En met deze houder raak je nooit meer de overgebleven stukken bot kwijt. Win-Win.
honden
LEES OOK:

Beeld: Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen