Shoppen: sport essentials voor je home workout

Nu we alle tijd van de wereld hebben én de sportscholen gesloten zijn, hebben veel mensen besloten om thuis te gaan sporten. Er worden veel online lessen aangeboden en ook op YouTube staan er oneindig veel leuke home workouts (check ze hier!). Maar welke essentials heb je eigenlijk nodig om je home workout experience beter te maken? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

(Yoga)matje

Een workout op een zachte ondergrond doen is key. Koop daarom een matje waar je op kunt bewegen zonder uit te glijden of op een harde/koude ondergrond te sporten.

Yoga mat

Yogamat Focus Fitness met print €19,94  BOL.COM

Waterfles

Tijdens het sporten is het een must om water te drinken. Zorg daarom dat je altijd een water fles bij de hand hebt. Hoe cute is deze waterfles?!

Fles

Drinkfles Tritan Ice Palm Springs 570 ml lichtroze €16,95 €12,50 SPORTWINKELXL

Sportkleding

Sporten in een leuke outfit maakt het bewegen 10 keer beter. Verwen jezelf en shop leuke een leuke sportlegging en matching sport bh.

bh

HKMX Sport Bh The Elite 2 Level 3 €34,99  HUNKEMÖLLER

 

Legging

HKMX Legging Colour Block €34,99  €26,24 HUNKEMÖLLER

Schoenen

Of je nu een stukje gaat hardlopen of een workout in de woonkamer doet, een goed paar schoenen is altijd handig. Deze schoenen zien er niet alleen té leuk uit, ze lopen ook nog eens heerlijk!

Schoenen

PUMA Thunder grey €130 €72,90  AFOUND

 

Resistance Bands

Met resistance bands kun je speciale oefeningen doen of je oefeningen zwaarder maken. Bind ze bijvoorbeeld om je benen tijdens het squaten. Dit is een setje met drie verschillende weerstanden. Train that booty!

banden

Weerstandsbanden (SET 3 STUKS) €9,99 NEXTLEVEL

 

Dumbbells

Breng je arm oefeningen naar een hoger level met een paar dumbbells. Gebruik ze om extra gewicht aan je oefeningen toe te voegen. Natuurlijk kan je zelf bepalen hoeveel kilogram je gebruikt. Bouw het langzaam op en say hello to sterke armen!

gewichten

Ankle weights

Wil jij fantaiek je benen trainen? Dan zijn deze ankle weights misschien eens leuk om te proberen. Bind ze om je enkels en doe de oefeningen die je altijd doet. Fun fact: je kunt deze weights ook om je polsen binden. Win-win!

ankle weights

Wrist / ankle weights – 2x 2.25 kg €18,90  BODY&FIT

 

Hoelahoop

Waarschijnlijk deed je het vroeger als klein kind al: hoelahoopen. En hoe leuk is het om deze oude hobby weer eens op te pakken? Als je iedere dag hoelahoopt krijg je taille for days!

hoelahoep

Hulahoop 85cm blauw €6,99  DECATHLON

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen