sims

Sims 4 Eco Lifestyle: dit is wat je kunt verwachten

Gisteren is de trailer van de nieuwe expansion pack van The Sims 4 bekend gemaakt. En zoals verwacht heeft ‘ie inderdaad de titel ‘Eco Lifestyle’ (Ecologisch Leven). Happy of niet, vanaf 5 juni kunnen we de nieuwste uitbreiding gaan spelen. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Evergreen Harbor

Evergreen Harbor is de nieuwe stad waar je met je Sim kunt wonen. Het is een vieze oude industriestad, waar zowel de lucht als het water vervuild zijn en er is bijna geen natuur te vinden. Maar gelukkig heb jij de invloed die nodig is om de stad weer schoon, groen en healthy te maken. Hoe schoner de stad wordt, hoe meer de natuur weer gaat bloeien. Je kunt ervoor kiezen om de stad weer schoon te maken en de natuur terug te laten keren, of het vuil te laten opstapelen. It’s your choice.

Nieuwe carrière

Er is een nieuwe carrière: Freelance Vervaardiger. Ga op zoek naar verzamelbare items die je kunt gebruiken in je projecten, moedig je buren aan om te stemmen, verkoop selfmade kaarsen, bruissapjes en gerecyclede voorwerpen via de mail of als online bestelling. Sounds like fun if you ask us!

Check hier handige Sims 4 hacks die het spel een stuk makkelijker maken.

Gebruik je stem en doe het samen

De volledige stad in je eentje opknappen is zwaar. Vraag daarom je buren om je een handje te helpen. Elke week kunnen jij en je buren stemmen op een nieuw buurtactieplan. Transformeer de gebouwen, geef workshops en zorg ervoor dat mensen gaan stemmen. Try to make a difference. Maar let wel op, het kan ook nog wel eens goed in de soep lopen…

Te koop

The Sims 4 Eco Lifestyle komt met een hoop nieuwe items, interacties, een nieuwe carrière en de mogelijkheid om een stad compleet te veranderen. Vrijdag 5 juni komt de uitbreiding uit, maar je kunt ‘m nu ook al hier pre-orderen. De game is verkrijgbaar op PC, Mac, Xbox One en Playstation 4 en zal €40 kosten.

Deze Sims 4 mods maken de game nóg leuker en realistischer. 

LEES OOK:

Beeld: EA – Sims

Bron: EA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen