Spelletjes spelen op afstand? Deze bordspellen kun je ook digitaal spelen!

Mis jij de spelletjesavonden met je vrienden ook zo erg? No worries, CG! got your back. Met deze digitale versies van je favoriete bordspellen kun je gewoon vanuit huis met je vrienden een spelletjesavond houden!

Rummikub

Een ouderwets potje Rummikubben? Dat kan nu gewoon via het internet! Extra fijn: deze versie is helemaal gratis.

spel

Cluedo

Waarschijnlijk ken je dit spel al, because it’s a classic! In Cluedo moet je door middel van aanwijzingen en hints erachter komen wie de moordenaar is. Het spel kun je online met vrienden of met onbekenden spelen. Je kunt het spel voor €2,99 in de App- of Playstore kopen!

Cluedo

Ticket To Ride

In Ticket To Ride is het de bedoeling dat je spoorlijnen aanlegt naar verschillende plaatsen in de wereld. Ondertussen moet je ervoor zorgen dat niemand jouw spoorlijnen in de weg zit. Je kunt dit spel in je eentje spelen, of met maximaal vijf personen. Enige nadeeltje: het spel koop je online voor €7,99. Wel een stuk goedkoper dan het borspel zelf!

Ticket to ride

Mastermind

Zin in een goede hersenkraker? Speel dan online met je vrienden een potje Mastermind! Kun jij de geheime kleurcode raden? Gratis te downloaden.

spel

Carcassonne

Carcassonne draait om het verdienen van punten door wegen, kloosters en steden te bouwen. In de digitale versie kun je een potje alleen spelen, tegen je vrienden of tegen een onbekende. Voor €4,99 kun je het spel volledig spelen!

Carcassonne

UNO

Waarschijnlijk ken je het kaartspelletje UNO wel. Maar wist je dat er ook een versie is die je op je telefoon kunt spelen?! Op deze manier kun je toch met je vrienden een ouderwets potje UNO spelen. In de app kun je ook via een chat spraakmemo’s sturen. Zo kan je dus gewoon UNO blijven schreeuwen wanneer je aan het winnen bent! Gratis te downloaden.

uno

Catan

Bij Catan gaat het om het bouwen van een imperium. Het is de bedoeling dat je je gebouwen op de juiste plekken neerzet, om zo steeds meer grondstoffen en land te winnen. Je kunt gratis het bordspel spelen in de mutliplayer-modus met maximaal drie spelers. Gratis te downloaden!

Wist je al dat Uber Eats niet alleen eten, maar ook spelletjes bezorgt? 

Catan

Pandemic

Dit spel is de afgelopen tijd een stuk populairder geworden vanwege de coronacrisis. In het spel hoor je bij een team van specialisten die vier dodelijke ziektes moeten verhelpen. Samenwerken is in dit spel key, je moet namelijk het juiste medicijn op het juiste moment vinden! Voor €5,49 te downloaden in de App- of Playstore!

Pandemic

Monopoly

Monopoly klinkt je vast bekend in de oren, en er is ook een digitale versie van! De digitale versie is hetzelfde zoals je ‘m gewend bent, je speelt alleen op een 3D bord! Monopoly kun je voor €4,49 bemachtigen in de App- of Playstore.

Wist je dat er nu ook hond-, kat- en paardversies zijn van het spel? Check ze hier!

Monopoly

Wie Ben Ik?

Ken je Wie Ben Ik nog van vroeger? Door vragen te stellen die alleen met ja en nee beantwoord mogen worden, moet je erachter komen wie je bent. Nu ook gratis te downloaden als digitale versie!

Wist je dat er ook een Friends Wie Ben Ik bestaat?

spel

Zeeslag

Zelfs het spel Zeeslag is er in een digitale versie. Speel tegen je vrienden en wees de eerste die de schepen van je tegenstander tot zinken brengt! Gratis te downloaden.

spel

 

Risk

Nog zo’n klassieker! In Risk probeer je zoveel mogelijk land te veroveren. Dit kun je in je eentje doen of tegen vrienden. De app zelf is helemaal gratis (score!). In de app kun je ook eventuele uitbreidingen kopen.

Check hier nog meer leuke apps die je samen kunt spelen op afstand!

Risk

LEES OOK:

Bron: NU.nl & GIRLZ

Beeld: Risk & Cluedo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen