Ballet (1)

Sportscholen dicht? No problem, train at home met professionele balletdansers

Door de harde lockdown zijn de komende vijf weken alle sportscholen weer gesloten. Gelukkig kan je wel nog gewoon buiten in je eentje of met één iemand anders op 1,5 meter sporten, maar met deze lage temperaturen zijn er luckily ook genoeg opties om thuis aan je dagelijkse exercise te komen!

Zhembrovskyy: Ballet, dance & Fitness

Misschien ken je professioneel balletdanser Alexander Zhembrovskyy nog wel van onze workout IGTV video’s, maar wist je ook dat hij een eigen studio’s heeft?

Er worden hier allerlei lessen gegeven door professionele balletdansers (onder andere van het Nationale Ballet) en met hun nieuwe on-demand videolessen kan jij thuis gewoon meedoen! Omdat het on demand is, kun je zelf bepalen wanneer je de les aanzet en zo zelf tijd vrijmaken voor een workout, in plaats dat je aan een vaste tijd verbonden zit.

Je kunt uit allerlei verschillende lessen kiezen, van ZhemFit, tot stretching, ballet en (floor) barre. Je betaalt daarbij maar €6,50 per les, wat een goede deal is als je ‘t ons vraagt ;-)! Een aanbod van alles lessen vind je hier.

IGTV

Vorige lockdown heeft Alexander ook CosmoGIRL! workout video’s opgenomen, die gewoon te zien zijn op ons Instagram account!

Check ook: Nederland in lockdown: dit zijn alle maatregelen

Beeld: Instagram @zhembrovskyyballetdancefitness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen