Starbucks

Starbucks is back met de red cups én nieuwe recepten!

Nu de dagen weer donkerder en kouder worden, is het voor Starbucks tijd om langzaam over te stappen naar het winter menu. En dat is goed nieuws voor ons! Het betekent namelijk de bekende red cups weer, onze favo winterdrankjes, maar ook een heleboel nieuwe recepten!

Red Cups

In 1977 is Starbucks begonnen met het ontwerpen van de feestelijke rode bekers en ruim 20 jaar later komt de famous red cup nog steeds ieder jaar terug met allerlei soorten illustraties erop. Het is een echte traditie geworden en markeert het aftellen richting de feestdagen. Dit jaar heeft de traditie ook een duurzame touch gekregen: de red cups zijn namelijk nu ook in een herbruikbare versie verkrijgbaar. Even better: wanneer je deze herbruikbare beker meeneemt krijg je -zoals altijd- korting op ieder drankje dat je bij Starbucks haalt!

starbucks

Terugkerende favorieten

Natuurlijk verschijnen op het winter menu ook weer de oude vertrouwde favorieten, zoals:

De Toffee Nut Latte. Wie kent deze niet? Een heerlijke boterachtige drank met een zoete smaak van toffee en geroosterde noten, gemengd in espresso en gestoomde melk. Afgewerkt met een berg slagroom en als topping de klassieke Toffee Nut Sprinkles *drooling*. Dit jaar is het drankje ook nog verkrijgbaar als koude Frappuccino!

starbucksstarbucks

Ook de Gingerbread Latte is weer van de partij, de favoriet van het winter menu! Deze Latte is een mix van peperkoeksiroop en espresso met gestoomde melk. Bovenop zit een berg aan peperkoek-slagroom en wafeltjestopping. Lucky us, want ook deze is dit jaar zowel warm als koud te verkrijgen.

starbucks

 

New new new

Naast de oude vertrouwde seizoensdrankjes, komt Starbucks dit jaar ook met een heleboel nieuw lekkers! (hetzelfde als McDonald’s, so delish allemaal)

De Toasted Marshmallow Hot Chocolate is een warme chocolademelk met een extraatje van mokkasaus met marshmallowsiroop. Bovenop komt nog een grote berg marshmallow-slagroom (ja, je leest dat goed) met een gekarameliseerde suikertopping. Meer van de koude drankjes? Dan heb je geluk, want deze is óók te krijgen als Frappuccino.

Loopt het water je al in de mond?

starbucksstarbucks

 

Mis je toch de Starbucks drinks die op het andere menu stonden? Wij hebben drie recepten voor om thuis je eigen Starbucks drankjes te maken. Als het aan ons ligt hebben we een nieuwe favoriet. Zou jij deze nieuwe drankjes willen proberen?

LEES OOK:

Beeld: Instagram @starbucks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen