moederdag

Thing to do op moederdag tijdens quarantaine

Zondag 10 mei is het Moederdag! Er is alleen één klein probleem: we zitten allemaal nog in quarantaine, dus dat wordt niet eten in haar favoriete restaurant, geen dagje shoppen en ook geen mani- of pedicure. Wat nu? CG! is here to help. Wij hebben een aantal leuke dingen bedacht die je gewoon thuis kunt doen samen met je moeder.

Home made brunch

Sloof je lekker uit met je kook- en bakkunsten voor een home made brunch. Wie houdt er nou niet van lekker eten? Maak scones, cinnamon rolls, koop broodjes, zet thee/koffie, bak een eitje, maak pancakes… De mogelijkheden zijn oneindig! Je moeder zal het vast heel erg op prijs stellen als jij ze zo hebt uitgesloofd voor een overheerlijke brunch.

Samen koken

Samen koken is ook altijd gezellig. Als je moeder het leuk vindt om te koken, maak dan samen een drie gangen diner. Probeer nieuwe recepten uit en ga samen aan de slag. Wedden dat het supergezellig wordt? Geen inspiratie? Wij hebben hier 5 kookboeken met recepten die zelfs de slechtste keukenprinses nog kan maken.

Schilder samen een schilderij van Bob Ross

Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen dat mensen de schildervideo’s van Bob Ross kijken en zijn schilderij proberen na te maken. Als jouw moeder een echte crea bea is, maak je haar vast en zeker blij met een middagje schilderen op Moederdag.

Ben je nog op zoek naar een lief cadeautje? Hier vind je genoeg inspiratie. 

Stuur bloemen op met een kaartje

Woon je niet meer thuis of kun je je moeder niet zien door quarantaine? Dan kun je altijd nog een bosje bloemen opsturen met een kaartje erbij. Schrijf op het kaartje dat zodra de quarantaine over is en het weer veilig is om iets te gaan doen, ze nog wat van je tegoed heeft. Zo heb je toch aan haar gedacht en laat je haar weten dat je aan haar denkt en samen iets wil doen!

Quality time

Verzamel jullie favo films, koop jullie lievelingssnacks en zet een pot thee. Met een fancy PJ ploffen jullie op de bank onder een warm dekentje. Just like the old days. Jullie movie marathon kan beginnen! Hier vind je een hele lijst met leuke chickflicks! 

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen