meivakantie

Things to do in de meivakantie

Meivakantie, Hemelvaartsdag, Pinksteren… je zou je bijna gaan vervelen de komende tijd met al die free time! Gelukkig komt CG! to the rescue met een boel leuke activiteiten.

1. Shop ’till you drop

Now is the time om met je moeder, zus, BFF of boyfriend op stap te gaan om lekker een dagje te shoppen! Zo kan jij na de vakantie weer helemaal fashionable op school verschijnen in je nieuwe outfitje. Check hier de 15 leukste steden om te shoppen. Toch liever op de bank blijven hangen? Hier vind je de leukste en goedkoopste online webshops.

2. Bioscoopje pakken

Je weet het maar nooit met Nederland, want voor je het weet is het mooie weer verleden tijd en regent het alleen maar. Een goed excuus om naar de bios te gaan! Zo draait bijvoorbeeld nu de hilarische film Little en de remake van Dumbo en draait vanaf 22 mei de remake van Disney’s Aladdin!

3. Did someone mention food?

Ga eens leuke food plekjes bezoeken, zoals de Foodhallen in Amsterdam of deze leuke vega hotspots. Of doe eens iets aparts, zoals een bezoekje aan een kattencafé of theedrinken met Alpaca’s bij een alpacaboerderij (ja, dit bestaat echt!)

4. Dance, dance, dance!

Naast feesten op Koningsdag, komen er ook nog een heleboel concerten aan! Zo treed op 3 mei Rita Ora op in TivoliVredenburg in Utrecht en speelt George Ezra op 13 mei in Ahoy Rotterdam. Dit wil je niet missen!

5. City trip

Even geen zin meer in Nederland? Sleur je bestie mee en ga op citytrip! Zo zijn er een heleboel plekken die niet eens zo ver hier vandaan zijn, maar die super leuk zijn om te bezoeken. Influencer Iris Amber vertelde ons haar beste tips voor citytrips. 

6. Crea bea

Haal je creatieve kant naar boven en ga een middagje eens lekker knutselen. Probeer bijvoorbeeld deze easy self-pampering DIY’s, maak het universum in een potje of maak zelf lekkere ijsjes!

Nog meer inspiratie nodig voor things to do? Koop dan de gloednieuwe CG! #2 en kijk op bladzijde 10 en 11!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen