zomervakantie

Things to do in de zomervakantie!

Vervelen in de zomervakantie? Echt niet! CG! Heeft de leukste activiteiten voor een onvergetelijke zomer voor je op een rijtje gezet.

It’s okay to be gay

Get the rainbow flags out en dance your butt off! Van 27 juli t/m 4 augustus is de Gay Pride in Amsterdam! We vieren – in het roze – dat je geaardheid niets uitmaakt, want iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn en te houden van wie je wil. Love = love!

Filmkoning

Finally! Heb jij je sportschoolabonnement al ingeruild voor een film-abo? Wij wel! We kunnen nu ein-de-lijk de live-action remake van The Lion King zien in de bioscoop! Heb je by the way al de soundtrack van de film gehoord, dat wordt gezongen door niemand minder dan Queen B?

Dutch valley

Nog geen 18? No worries! Op dit leuke festival kun je ook terecht als je nog geen 18 bent! Verschillende artiesten, waaronder Lil Kleine, Jan Smit, Nielson en Davina Michelle zorgen dat op 11 augustus het dag eraf gaat in Spaarnwoude! Get your tickets now!

Let’s go to the beach, each

Mocht deze zomer net zo warm worden als die van vorig jaar, is je vakantie natuurlijk niet compleet zonder stranddag. En zeg je strand, dan zeg je Scheveningen, en laat daar nou net een van onze favo strandtenten zitten: Beachclub Indigo, Met z’n kleurrijke festivalvibe waan je je op het festivalterrein van Coachella en vrolijkt -ie ook elke Insta-feed op.

En jij kunt nu een compleet verzorgde stranddag winnen bij deze té leuke beachclub! Klik hier om kans te maken op een compleet verzorgde stranddag voor 2(!) personen.

Ariana Grande

De Princess of Pop staat 23 en 24 augustus met haar Sweetener World Tour in de Ziggo Dome! De tour staat in het teken van Ari’s laatst uitgebrachte album Sweetener en wij zijn al druk bezig met het perfectioneren van onze 7 Rings en Thank U, Next performances.

There is more!

Dit zijn natuurlijk lang niet alle things to do! Op pagina 10&11 in CG!’s Global Issue staan nog veel meer leuke activiteiten om van jouw zomervakantie één groot feest te maken!

LEES OOK: 

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen