things to do

Things to do in februari & maart

We zitten alweer in februari 2020, time flies! Gelukkig zijn er deze maand én volgende maand een hoop leuke dingen te doen. Pak je agenda er maar alvast bij!

Chocoa Chocolate Festival – 22 & 23 februari

Ben jij een echte choco addict? (Duh, who isn’t..?) Dan is dit festival in Amsterdam your place to be: een festival dat alleen maar draait om chocolade. Proef, doe mee aan workshops en leer de verhalen achter de chocola, from bean to bar.

Like A Boss – 27 februari

Is your best friend even really your best friend if you haven’t planned a business plan together? Dat dachten besties Mia en Mel ook en dus beginnen ze hun eigen cosmeticabedrijf. Dat kan natuurlijk alleen maar misgaan. Als dat niet klinkt als dé film om met je besties naartoe te gaan en even je school stress te vergeten… Like a Boss draait vanaf 27 februari in de bioscoop.

IJsbeeldenfestival – t/m 1 maart

Ooit 275.000 kilo ijs en net zoveel kilo sneeuw bij elkaar gezien? Go check it out in Zwolle. Daar vind je namelijk de mooiste ijsbeelden in de IJselhallen. Daarnaast zijn er workshops en kun je gezellig een ijskoud drankje drinken in de ijsbar! Trek je wel je dikke jas aan? Het is er, tja, ijskoud.

Louis Tomlinson – 19 maart

Zet Louis Tomlinson maar vast op repeat en zorg dat je alle teksten kent vóór 19 maart – voor zover je dat nog niet deed. Want dan kun je die avond keihard songs als Don’t Let It Break Your Heart en We Made It meezingen. Hij treedt dan namelijk op in de AFAS Live en daar kun je nog steeds bij zijn!

Weten wie nog meer in Nederland komt optreden dit jaar? Check dan hier de agenda!

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO30PG0l

Meer things to do lees je in het allernieuwste Boss Babe issue van CosmoGIRL! 

LEES OOK:

Beeld: Gettyimages, Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen