moederdag

Things to do op Moederdag

Check CG!’s tips

Aanstaande zondag – 12 mei – is het weer Moederdag! Het is natuurlijk de bedoeling dat je elke dag lief bent voor je moeder, maar op deze dag mag ze best wel eens extra in het zonnetje gezet worden. Heb je nou geen zin in om nutteloze prullaria te kopen? No worries! Wij hebben een aantal Moederdag activiteiten, waar je moeder blij verrast mee zal zijn!

High tea

Verras je moeder met een uitgebreide high tea! Dit kan bij een restaurant, maar je kunt het natuurlijk ook zelf thuis maken. Hier vind je een heleboel lekkere high tea recepten. Kleed de tafel mooi aan met een leuk tafelkleed en vrolijke servetten, maak allerlei zoete en hartige hapjes en natúúrlijk mag de thee niet ontbreken… Have fun!

Vakantieveilingen

Een Dr. Fish voetbehandeling? Een fotoshoot voor twee? Een lekkere schoonheidsbehandeling? Misschien wel een middagje skydiven? Bij vakantieveilingen vind je het allemaal! Je kunt zelf bieden op alle veilingen, dus je kunt zelf bepalen hoeveel geld je wil besteden. Warning: het is wel erg verslavend…

Ook een goede andere optie voor goedkope deals: Groupon!

Quality time

Heb je niet zo veel geld te besteden, maar wil je wel wat quality time met moederlief? Verzamel jullie favo films, koop jullie lievelingssnacks en zet een pot met thee of trek een fles wijn open. Met een fancy PJ ploffen jullie op de bank onder een warm dekentje. Just like the old days.

Jullie movie marathon kan beginnen! Extra fijn: er staan nu een heleboel leuke romantische films op Netflix.

Chocolademuseum

Woon je in het zuiden van Nederland? Lucky you! Maak samen met je moeder een uitstapje naar het chocolademuseum in Brugge. Chocolade zorgt bij iedereen voor instant happiness! Meer info? Bekijk hun website. Ook als je niet in de buurt woont is het leuk om er heen te gaan, maak je er gewoon gelijk een weekendje weg van, toch?

Heb jij al leuke plannen voor moederdag? Laat het ons weten op Instagram (@cosmogirl_nl)!

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen