Anubis

Throwback Thursday: Anubis

‘In een duister ver verleden vond een man een oude schat…’ We kunnen allemaal nog foutloos het intro van Het Huis Anubis meezingen. Hoe is het nu met de cast die speelden in ons jeugdsentiment?

Het huis Anubis

Het huis Anubis was van 2006 tot 2009 op televisie en ontzettend populair in België en Nederland. De serie had in totaal vier seizoenen die uitgezonden zijn op Nickelodeon. In het televisie programma volgden we tieners die samenwoonden in een internaat tijdens hun middelbare school. Ze hadden allemaal een eigen geschiedenis en hun eigen verhaal. Alles kwam ter sprake: van verliefdheid en uiterlijk tot geheime complotten, eenzaamheid, verdriet en jaloezie. Wanneer er een nieuwe leerling in het huis komt wonen, komt zij erachter dat er een groot mysterie hangt rondom het huis. Het huis heeft een verleden en geschiedenis die beter met rust gelaten kon worden.

Throwback Thursday: Het Huis Anubis!

 

Loek Beernink (Nienke)

Het huis Anubis was de allereerste acteerklus van Loek (33). Door mee te doen aan deze serie kwam ze erachter dat acteren echt haar ding was. Daarna heeft ze verschillende programma’s op Nickelodeon gepresenteerd: Supernick, Nickbattle en Cool Factor. In 2013 verhuisde Loek naar Spanje om in Barcelona een toneelschool te volgen.

Anubis
Toen


Nu

 

Lucien van Geffen (Fabian) 

Na Het huis Anubis is Lucien (32) zich op totaal iets anders gaan richten. Hij heeft ook zijn bruine krullen ingeruild voor een geblondeerde kuif. Heel af en toe doet hij hier en daar nog acteerwerk, maar op dit moment verdiend hij zijn geld met iets anders. Sinds 2012 is hij F&B (food en beverage) Manager bij The Student Hotel. Wat een carrière switch!

Anubis
Toen


Nu

Check hier hoe het nu gaat met de cast van Zoop!

Iris Hesseling (Amber)

Iemand wie Nickelodeon niet heeft verlaten is Iris (32). Ze heeft al vele programma’s mogen maken voor de zender. Ook heeft Iris meegespeeld in de film 100% Coco en De Ludwigs. Naast actrice is ze dramadocent en creatief therapeut voor kinderen met autisme.

Anubis
Toen


Nu

 

Vincent Banic (Mick)

De Belgische Vincent (31) liet vele harten sneller kloppen, inclusief die van ons! Hij heeft hierna nog veel geacteerd en meegedaan aan verschillende programma’s in Nederland en Vlaanderen, zoals Sterren op de Dansvloer en hij was vj in Laid Back. Naast acteren runt hij een Kroatisch Restaurant in het mooie Antwerpen.

Anubis
Toen


Nu

 

Liliana De Vries (Mara)

Naast Het Huis Anubis was Liliana ook te zien in de series Divorce en Dokter Deen. Maar ook heeft ze meerdere rollen gespeeld in films: Mannenharten 1, Mannenharten 2, Bon Bini Holland en Hartenstraat.

Anubis
Toen


Nu

 

Achmed Akkabi (Appie)

Een van de succesvolste acteurs van de Anubis groep is toch de grote grapjas Achmed (36). Hij heeft hoofdrollen gespeeld in populaire films als Soof 2 en Rabat. Maar hij is vanaf 2012 te zien in Moordvrouw. Ook heeft Achmed meegedaan aan het programma dance dance dance, waar hij tweede is geworden! En niet te vergeten: Mocro Maffia!

Anubis
Toen


Nu

 

Sven De Wijn (Jeroen)

Na Het Huis Anubis is Sven (34) gewoon blijven acteren. Hij heeft zich hierna vooral op de kleine rollen gestort. Hij was te zien in films als Ushi & The Family, Het kasteel van Sinterklaas en De Bonte Wensballon. Maar ook heeft hij rollen gehad in de bekende televisie programma’s als Gtst, Centraal Medisch Centrum, Family Kruys, Dokter Tinus en Moordvrouw. Verder is hij ook druk in de theaterwereld en heeft hij in 2015 meegespeeld in de musical Soldaat van Oranje.

Anubis
Toen


Nu

Vreneli van Helbergen (Patricia)

Vreneli (32) is niet verder gegaan met acteren. Na haar gastrol in de serie Flikken Maastricht is ze gestopt met acteren. Uiteindelijk is ze beland achter de schermen als costumière.

Anubis
Toen


Nu (Middelste)

Walter Crommelin (Victor)

We kennen Walter (71) vast allemaal nog wel als de enge conciërge van het internaat met al zijn opgezette dieren. Na Het Huis Anubis heeft hij nog heel veel acteerwerk gedaan. Zo was hij te zien in de film Toen Was Geluk Heel Gewoon. Naast films heb je hem ook kunnen spotten in reclame van de ABN tot de AH! Nu geniet Walter lekker van zijn pensioen.

Anubis
Toen


Nu

Intro

Vind jij de cast veel veranderd? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl! Enne, ken jij het intro nog?

LEES OOK:

BEELD: Nickelodeon , Studio100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen