big time rush

Throwback Thursday: Big Time Rush

Deze namen komen je vast nog wel bekend voor: Kendall Knight, James Diamond, Carlos Garcia, and Logan Mitchell. Deze boys zaten in de band Big Time Rush een same-titled programma op Nickelodeon. Tijd voor een throwback!

Big Time Rush

De serie ging over de vier bovengenoemde boys die samenkwamen in de boyband Big Time Rush en woonden in het Palm Woods Hotel in Los Angeles terwijl ze hoopten op een big break – ze wilden namelijk beroemd worden. Toch bleek dit niet allemaal smooth sailing en raakten ze in heel wat problemen, maar kwam het gelukkig altijd weer goed.

Nu horen we je denken: ‘dat is allemaal leuk en aardig, maar hoe gaat het met de acteurs?’, Don’t worry babe, lees gauw verder!

Kendall Schmidt (Kendall Knight)

Kendall (29) begon toen hij 11 was met acteren en dat resulteerde uiteindelijk in zijn rol, als zichzelf, acht jaar later in Big Time Rush. Vóór BTR zat hij in de band Heffron Drive samen met een vriend van hem, maar daar is hij mee gestopt toen BTR op zijn pad kwam. Nu speelt hij weer in Heffron Drive en doet hij wat hij leuk vindt.

Kendall BTR

James Maslow (James Diamond)

Surprisingly enough maakte James (29) zijn debut in een aflevering van iCarly. Gelukkig kreeg hij een rol in Big Time Rush en vanaf toen ging het heel snel voor hem! Na zijn tijd in de boyband heeft James meegedaan aan Dancing with the Stars en speelt hij in verschillende films en series. Ook films en series die nog uit moeten komen, dus we zullen hem nog vaak genoeg zien!

James BTR

Logan Henderson (Logan Mitchell)

Logan maakte zijn breakthrough met zijn rol als zichzelf in Big Time Rush en daar heeft hij zijn talent ontdekt: songs schrijven! Hij heeft meegeschreven aan meerdere liedjes van verschillende albums. Nice! Na BTR is hij solo verder gegaan en heeft hij zijn eigen song Bite My Tongue uitgebracht. Je kunt ‘m hier luisteren!

Logan BTR

Carlos PenaVega (Carlos García)

Net als Kendall had Carlos al wat rollen op zijn lijstje voordat hij in Big Time Rush speelde. Tijdens BTR heeft ook hij wat liedjes geschreven. Op het gebied van liefde gaat het goed met hem: hij heeft een YouTube-kanaal samen met zijn vrouw Alexa PenaVega en samen hebben ze twee kinderen. How cute!

Carlos BTR

Big Time Rush

Heb je zin gekregen in wat muziek? Check dan de titelsong van Big Time Rush. Wedden dat je ‘m nog mee kunt zingen ;-)?

LEES OOK:

Beeld: Nickelodeon, Instagram @kendallschmidt, @jamesmaslow, @loganhenderson, @therealcarlospena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen