Chipz foto

Throwback Thursday: Ch!pz

Luisterde jij vroeger ook altijd naar de liedjes van Nederlandse muziekgroep Ch!pz? Dan ben je vast benieuwd hoe het nu met de zangers gaat. Na het succes wat ze in 2003 hadden in zowel binnen als buitenland, gingen ze alle vier hun eigen weg. Maar na vele aanvragen besloot de groep weer te doen waar ze goed in zijn en is Ch!pz sinds 2018 weer fanatiek aan het touren door heel Nederland. Goed nieuws dus voor alle Ch!pz-fans!

Ben je een beetje vergeten van welke nummers Ch!pz bekend is? Check dan hieronder een afspeellijst met hun beste nummers.

Rachel-L

Rachelle was één van de twee meiden uit de popgroep. Na Ch!pz , in 2011, raakte Rachel een beetje uit the picture. Voor de reünie van Ch!pz leidde ze een off-camera life samen met haar vriend en twee kindjes. Het leek een beetje alsof Rachel niets meer moest hebben van de fame, but we guessed wrong.


Toen

 


Nu

C!lla

Cilla besloot na Ch!pz een hele andere weg te kiezen en begon met presenteren. Ze is onder andere te zien in video’s van Omroep Brabant. Dit is wel al een tijdje geleden, namelijk 10 jaar! Daarnaast heeft Cilla een leuk gezin met twee kindjes. Nu is ze vooral druk bezig met optreden met Ch!pz.


Toen

 


Nu

Check hier ook hoe het nu met de zangeressen van KUS gaat!

Peter

Peter besloot na Ch!pz verder te gaan met dansen. Hij deed samen met zijn dansgroep, The Devils, mee aan Hollands got talent. Daar haalde hij de finale maar won nét niet. Maar hij ging niet bij de pakken neer zitten en bleef doorgaan met optreden. Vervolgens besloot Peter om naar Tel Aviv te verhuizen en te gaan werken in de financiële sector. Toch heeft hij het zonnige leven in Tel Aviv achter zich gelaten voor optredens op Nederlandse festivals.

Ch!pz
Toen

 


Nu

 

Kev!in

Vanaf het moment dat de band stopte, ging Kevin verder met solocarrière. Hij probeerde nog een aantal hits te scoren, maar behaalde geen groot succes. Hij runt wel zijn eigen uitgaanscentrum; Studio Hellenbrand. Ook Kevin is inmiddels getrouwd en heeft hij een schattig dochtertje. Kevin zou vast ontzettend blij zijn met de comeback van Ch!pz!


Toen vs. nu

CH!PZ is back!

Zin in een avondje jeugdsentiment en wil je nog eens meezingen met de hits van met Ch!pz? Dat kan! Bestel hier je tickets!

LEES OOK: 

Beeld: Ch!pz album

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen