hannah montana

Throwback Thursday: Hannah Montana

Als jij een echte Disney Channel fan was als kind, dan ben je de serie Hannah Montana vast niet vergeten. Hannah was een superster en we wish we were too. Ze had een supergroot geheim waar bijna niemand vanaf wist. Op het ene moment was ze Hannah Montana, maar thuis en op school deed ze haar pruik af en was ze gewoon Miley Stewart. Gelukkig staan alle afleveringen op Disney+, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de Hannah Montana cast?

Miley Cyrus (Hannah Montana/Miley Stewart)

Miley Cyrus is voornamelijk famous geworden door Hannah Montana, maar ook haar muziek kent iedereen. Door haar vader, Billy Ray Cyrus, is ze opgegroeid in de music industry en staat ze op nummer acht van most famous people in the world! Inmiddels is ze gescheiden van Liam Hemsworth en happily in love met Cody Simpson.

Toen


Nu

Emily Osment (Lilly Truscott)

We kennen Lilly allemaal als de superspontane, happy BFF van Hannah Montana. Iedereen wilde zo’n vriendin als Lilly! Na de serie is ze door gegaan met acteren en ook zingt ze. In 2019 heeft ze op Spotify enkele singles uitgebracht onder de naam ‘Bluebiird’. Echt een aanrader om te luisteren!

Toen


Nu

Jason Earles (Jackson Stewart)

Jason speelde de broer van Hannah, maar ondanks alle ups en downs hadden Hannah en Jackson een onbreekbare band. Toen de serie gestopt was ging hij verder met zich ontwikkelen als acteur. Zo speelde hij een karate coach in de serie Kickin’ It. Sinds 2017 is hij happy married.


Toen


Nu

Lees hier hoe het nu met de cast van Zoey 101 gaat!

Billy Ray Cyrus (Robby Stewart)

In de serie speelde hij de vader van Hannah en IRL is hij ook de vader van Miley Cyrus, how ironic! Hun vader en dochter band was unstoppable in de serie, maar ook nu zijn ze closer dan ever. Billy is voornamelijk bekend door zijn country music, en inspireerde hiermee zijn dochter om ook wat met muziek te gaan doen. Hij speelde in een aantal series en films voordat hij te zien was in Hannah Montana. Wist jij dat Miley trouwens 5 siblings heeft?!


Toen


Nu

Mitchel Musso (Oliver Oken)

In de serie was hij één Hannah’s beste vrienden. Oliver is erg goofy en was in het begin zelfs verliefd op Hannah, totdat hij erachter kwam dat het Miley was. Na Hannah Montana ging hij door in the world of movies and series. Misschien herken je hem wel uit Pair of Kings. Hij is momenteel offline op social media en veel met zijn carrière bezig.

Toen vs Nu

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen