Throwback Thursday: KUS

Met een blik en een kus, en het topje van m’n zus…‘ Deze hit kun je vast en zeker nog wel meezingen. Herken je de tekst wel, maar kun je even niet meer voor je halen waar je deze song precies van kent? Het antwoord is KUS! Een meidengroep dat in 2014 bekend werd met hits als Lekkerding en Kus gaat los. Maar het bleef niet alleen bij muziek: in 2009 draaide hun film Limo in de bioscoop en was er heel wat merch te krijgen van de vier meiden. In 2011 stopte de meidenband ermee. Curious hoe het nu met de meiden van KUS gaat? Read on!

Throwback Thursday: KUS

Alweer 16 jaar geleden vonden de audities voor KUS plaats. Meike Hurts, Anouk van Schie en Monique de Waal werden hieruit geselecteerd. Fun fact: Fleur Minjon, het vierde lid van KUS, was bij de audities serveerster, maar omdat de jury haar er zo leuk uit vond zien, werd haar gevraagd of ze ook auditie wilde doen. Toen ze dit deed was KUS compleet!

Meike Hurts

Na KUS heeft Meike de muziekwereld niet verlaten. Inmiddels is ze MC, vocalist, host én songwriter. Ze heeft inmiddels een zoontje en was vorig jaar te zien op Mysteryland en in het televisieprogramma All together now op RTL4. Na KUS probeerden Meike en Anouk van Schie nog samen verder te gaan als zangduo MASH!?, maar dit bleek toch niet zo lekker te lopen. Maar haar solocarrière rockt Meike zeker!

KUS
Toen


Nu

Monique de Waal

Monique zit nog steeds in de wereld van de meidengroepen en is ze is oprichtster, creative manager en één van de zangeressen van de band Starz. Ze zingt hier niet alleen, maar is ook te zien op Telekids.  Daarnaast is ze projectmanager bij Hermans Techniek én interviewer bij Toazted. Een busy bee als je het ons vraagt! Ook Monique is moeder! Ze heeft twee dochters Jesslyn en Miley.

KUS
Toen


Nu

Lees ook hoe het nu met de cast van ZOOP gaat! 

Fleur Minjon

Fleur verliet als allereerste KUS, omdat het niet goed ging met haar gezondheid. Nu gaat het gelukkig weer goed met haar! Ze heeft een dochtertje en werkt nu bij vivonline.nl

KUS
Toen


Nu

Anouk van Schie

Anouk is happy getrouwd met niemand minder dan Johnny de Mol en gaat daarom nu dan ook door het leven als Anouk de Mol. Ze is moeder van Kiki, Johnny Junior en Fender. Tegenwoordig werkt ze als presentatrice, producer, voice-over én is ze ambassadeur van Metakids.

KUS
Toen


Nu

LEES OOK:

Beeld: KUS

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • MarcosIcece
    MarcosIcece
    Reactie: tadalafil gel: http://tadalafilonline20.com/ tadalafil gel
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen