Kim Possible & Totally spies

Throwback Thursday: ken jij deze tekenseries nog? (én al hun theme songs)

Weet je nog hoe het was om vroeger urenlang op de bank naar Nickelodeon of Disney Channel te kijken? CG! zet de leukste voor je op een rijtje om weer even terug te gaan in onze childhood! Kun jij nog alle intro songs meezingen?

1. Kim Possible

Deze Disney-serie is een echte klassieker. De serie was van  2002 tot 2007 te zien op tv. In de serie krijgt Kim samen met haar vriend Ron Stoppable opdrachten om de wereld te beschermen tegen schurken. Later is er ook een life-action versie van Kim Possible gemaakt voor Disney Channel. Deze kun je zien op Disney+!

2. My life as a teenage robot

Deze serie komt voor de echte Nickelodeon-fans heel bekend voor. De serie Life as a Teenage Robot was van 2003 tot 2009 op tv en gaat over een robottiener, Jenny, die krachten heeft om de wereld te redden, maar ondertussen wil ze gewoon leven als een normale tiener. Zin om memories op te halen, kijk de afleveringen dan hier!

3. Totally Spies

Een serie die waarschijnlijk iedereen wel heeft gezien: Totally Spies! De serie werd van 2001 tot 2014 uitgezonden op tv, een hele lange tijd dus! In de serie zijn Alex, Clover en Sam geheime agenten die werken voor WOOHP. Dit is een organisatie onder leiding van Jerry. Ze beschermen mensen in verschillende delen van de wereld. Natuurlijk komen hier een aantal spannende momenten bij kijken. Wil je de serie weer eens kijken? Dit kan gewoon op Netflix!

Ken je de band Ch!ipz ook nog? Check hier hoe het nu met ze gaat!

4. The proud family

Deze Disney-serie gaat over de familie van Penny Proud. De familie maakt ontzettend veel avonturen mee en ook deze serie is te zien op Disney+. Hij bestaat uit twee seizoenen en er bestaan ook nog twee films van! Fun fact: de theme song is ingezongen door Destiny’s Child!

5. Beugelbekkie

Een serie waar een aantal zichzelf wel in konden herkennen was Beugelbekkie! In de serie (2001 tot 2005) volgden we het leven van teenage girl Sharon. Haar beugel is magnetisch en dit brengt haar soms in lastige situaties (vooral met crush Aaron), maar soms ook in hele goede. Hier kun je een aantal afleveringen bekijken!

6. Phineas en Ferb

In deze serie moeten broers Phineas en Ferb een zomervakantie van 104 dagen zien te vullen. Elke dag verzinnen ze iets nieuws om te doen, zonder dat hun vervelende zus Candice dit in de gaten krijgt. Ze doen de gekste dingen en hun vogelbekdier Perry doet aan alles mee! Wel moeten ze oppassen voor schurk Dr. Doofenshmirtz (‘Doofenshmirtz duistere plan producties’). Phineas en Ferb is te zien op ZIGGOGO!

Bovendien weten we door Phineas en Ferb dat het uiteinde van je veter een nestel heet!

‘Hey Phineas, wat doeeeeee je?’

7. Spongebob

‘Hij woont in een Ananas diep in de zee.’ Wie kent deze gekke gele spons niet?! Met negen seizoenen én zijn er zes specials en films uitgekomen. Ook staat er een nieuwe film ‘The Spongebob Movie: Sponge on the Run’ gepland voor 2020! Hier kun je afleveringen terugkijken.

8. Fairly odd parents

Deze Nickelodeon-serie kunnen we zeker een groot succes noemen. Fairly Odd Oarents was van 2001 tot 2017 (!) te zien op de buis. De serie gaat over Timmy Turner die het erg moeilijk heeft. Hij heeft strenge ouders, een gemene oppas (Vicky) en een irritante docent. Op een dag krijgt hij twee peet-feeën genaamd Cosmo en Wanda, die al zijn wensen in vervulling laten gaan. Afleveringen van serie zijn iets moeilijker te vinden, maar misschien kun je het intro wel nog meezingen!

‘Hoe kom je daaraan?’ ‘Uuuuhm… internet?’

Benieuwd hoe het nu met de cast van Hannah Montana gaat? Check het hier!

9. Rocket Power

Rocket Power werd van 1999 tot 2004 uitgezonden op Nickelodeon en ging over Otto Rocket en zijn zusje Reggie die samen met hun vrienden Twister en The Squid avonturen beleven in hun woonplaats aan de kust. De sportieve vrienden skaten, surfen, rolschaatsen, BMX’en erop los! Ken jij de titelsong nog?

10. As Told By Ginger

Deze serie ging over Ginger en de avonturen die ze beleefd op school met haar vrienden en familie. ‘Sommigen zeggen het gras lijkt veel groener, aan de overkant…’ 

11. Recess

De eerste aflevering die van Recess op televisie kwam was in 1997 en vervolgens bleef de serie te zien tot 2007. Recess gaat over een groepje van zes leerlingen die op Third Street Elementary School zitten. Ze maken daar de dagelijkse school dingen mee. Heel herkenbaar dus!

Welke tekenserie keek jij altijd? Deel je antwoord met ons op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK: 

Beeld: Kim Possible en Totally Spies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen