sjakie

Throwback Thursday: Sjakie en de Chocoladefabriek

Waarschijnlijk was de film ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’ je childhood fave (die van ons ook). Maar hoe gaat het nu, 15 jaar later, met de kinderen die een bezoekje mochten brengen aan de bijzondere fabriek van Willie Wonka?

Violet Beauderest (AnnaSophia Robb) (26 jaar)

Het meisje dat kampioen kauwgomkauwen was: Violet. Waarschijnlijk ken nog wel de iconische scene waarin ze in een grote bosbes veranderde. AnnaSophia is altijd doorgegaan met acteren. Zo speelde ze in The Carrie Diaries en kreeg ze in meerdere series kleine rolletjes. Op dit moment speelt ze in de serie Little Fires Everywhere.

Toen

Nu

Joris Teevee (Jordan Fry) (26 jaar)

Jordan speelde de rol van Joris Teevee (Mike in de Amerikaanse versie) in Sjakie en de Chocoladefabriek. Hij was een tv en game verslaafde, en deed het liefst niks anders. Na de film heeft Jordan nog wat kleine rollen gespeeld. Ook sprak hij de stem van hoofdrol in, in Disney’s Meet The Robinsons. Nu speelt Jordan in de film Byrd and the Bees, die geschreven is door zijn eigen moeder!

Toen

Nu

Was je vroeger fan van Ch!pz? Dit is hoe ze er nu uit zien! 

Veruca Peper (Julia Winter) (27 jaar)

Julia Winter, die de rol van de verwende Veruca speelde, heeft iets minder succes gehad na de film in de acteerwereld. Na veel audities te hebben gedaan, heeft ze daarom besloten haar carrière ergens anders te zoeken. Zo studeert ze nu geneeskunde in Zweden. Foto’s zijn lastig te vinden van Julia, maar met deze foto van Veruca hopen we je memories weer even terug te brengen!

Casper Slok (Philip Wiegratz) (27 jaar)

Casper (August in de Amerikaanse versie) hield in de film enorm van eten. Hij at alle chocoladerepen op, om maar the golden ticket te bemachtigen. Voor zijn rol in de film moest Philip een vet pak dragen en Engels leren spreken. Zijn acteercarrière heeft Philip in zijn eigen land (Duitsland) voortgezet. Zo heeft hij veel rolletjes in Duitse films!

Toen

Nu

Sjakie Stevens (Freddie Highmore) (28 jaar)

Last but not least, de jongen om wie het allemaal draaide: Sjakie! Freddie mocht de hoofdrol van Sjakie spelen, en is daarna niet meer opgehouden met acteren. Op dit moment is hij bezig met de serie The Good Doctor waar hij zelfs een Golden Globe nominatie voor kreeg. Ook speelde hij in een aantal andere films en series zoals Bates Motel en The Spiderwick Chronicles. Freddie heb je dus ongetwijfeld nog wel voorbij hebben zien komen!

Deze spelletjes speelde jij vroeger sowieso op je Nintendo DS!

Vroeger

Nu

LEES OOK:

Bron: Girlscene

Beeld: Sjakie en de Chocoladefabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen