Throwback Thursday: spelletjes die je speelde op de Nintendo DS

De uren vlogen voorbij als je achter je Nintendo DS zat. Van Mario Kart en Sims tot Nintendögs en Horsez: ook jij hebt deze spelletjes waarschijnlijk helemaal versleten. Ken je ze allemaal nog?

Mijn dierenpension

Paarden, honden, katten, konijnen, parkieten en schildpadden: de baasjes vertrouwden hun dieren volledig aan jou toe! En als echte dierenvriend wist jij ze maar al te goed te verzorgen.

DS

Super Mario Bros

Het was altijd een hele uitdaging om de levels te halen, want er kwamen heel wat uitdagingen (in verschillende werelden) op je pad. Maar als Mario de vlag had bereikt, was het al dat vloeken en tieren waard.

mario

My Sims

Niets maakte je gelukkiger dan de Sims overal te kunnen spelen. MySims is een speciale versie van De Sims die speciaal is ontworpen voor de spelcomputers van Nintendo, waardoor je verder kon bouwen aan jouw Sim wereld in de auto, op de bank of bij je vriendinnen thuis, zonder vast te zitten aan een computer #goals. Check hier het griezelige accessoirepakket van De Sims 4!

sims

Nintendögs

Wie had dit spelletje niet?! Zeker als je van je ouders geen echte hond mocht, was dit de perfecte oplossing om tóch een puppy te verzorgen. Wandelen, in bad stoppen en kunstjes leren: je kon er geen genoeg van krijgen en jouw digitale pupper ook niet!

nintendo

Laura’s Passie…

Voor mode, koken, paardrijden… Laura had overal een passie voor en jij mocht deze uitvoeren. Je voelde je zó Laura, dat je zelfs wilde dat anderen je zo gingen noemen.

passie

Mario Kart

Alleen of samen met al je vrienden: Mario Kart was echt een battle. Daarom waren we allemaal happy AF toen we hoorden dat je nu ook Mario Kart op je mobiel kunt spelen. Maar in Amerika deden ze er nog een schepje bovenop. Daar kun je namelijk IRL een Mario Kart-speler zijn.

Mario

Catz

Allergisch voor katten? Dat was dankzij Catz no problemo. Nadat je een kitten had uitgekozen, moest je hem of haar zo goed mogelijk opvoeden. Je kon met de kat spelen, er schattige foto’s van maken, aankleden of trucjes leren. En je deed het uiteraard allemaal.

catz

Zoo Tycoon

Je eigen dierentuin bouwen en te managen? Daar was jij een pro in! Je moest zelf de dieren kopen en verzorgen, maar ook personeel zoeken en de ticketprijs voor bezoekers bepalen. Toen was je al een boss babe!

zoo

Horsez

In Horsez speelde je Ginger, een meisje die naar een paardrijschool in Zuid-Frankrijk ging. Als Ginger moest je goed voor je paard en veulen zorgen. Is het jou gelukt om de beste student van de paardenschool te zijn?

horsez

Welk spel speelde jij altijd op de Nintendo DS? Deel je antwoord met ons op Instagram @cosmogirl_nl.

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen