victorious

Throwback Thursday: Victorious

Victorious is ondertussen alweer negen jaar oud, maar was back in the day een super populaire serie op Nickelodeon. In Victorious volgden we het leven van Tori Vega, een meisje dat samen met haar schoolvrienden allerlei avonturen beleefden op de ‘Hollywood Arts High School’. Ben je benieuwd hoe het nu met je favoriete cast gaat?

 

Throwback Thursday: Victorious

 

Tori Vega – Victoria Justice

Victorious was de eigen show van Victoria Justice (nu 26), waarin ze op de Hollywood Arts School avonturen beleefde met haar vrienden. Voor de serie heeft ze meerdere nummers uitgebracht, zoals onder andere de soundtrack van Victorious zelf. ‘You don’t have to be afraid to put your dreams in action…’ Ken je ‘m nog?

Ondertussen heeft ze in meerdere films en series gespeeld zoals Zoey101, True Jackson en iCarly. Maar haar grootste rol was toch echt in Victorious. Ook werkt ze als model.

Toen:

Nu:

 

Andre Harris – Leon Thomas III

Leon (nu 26) speelde Andre Harris, hij was één van de beste vrienden van Tori. Naast acteren is hij ook graag bezig met zingen, teksten schrijven en dansen. Hij heeft ondertussen muziek geschreven en geproduceerd voor sterren als Ariana Grande, Wiz Khalifa en Post Malone!

Toen:

Nu:

 

Robbie Shapiro – Matt Bennett

Na zijn rol als ‘nerd’ Robbie heeft Matt Bennett (nu 27) nog verschillende kleine rollen gehad in series en films. Ook speelde hij een gastrol in de muziekclips van ‘One Last Time’ en ‘Thank u, next’ van ex-collega Ariana Grande. Drie jaar geleden heeft hij ook nog zijn eigen album ‘Terminal Cases’ uitgebracht, dit ging over de scheiding van zijn ouders.

Toen:

Nu: 

 

Jade West – Elizabeth Gillies

Toen Victorious erop zat heeft Liz Gillies (nu 26) zeker niet stil gezeten. Zo heeft ze het duet ‘Santa Baby’ samen met ex-collega Ariana Grande uitgebracht en is ze ondertussen druk geweest met haar hoofdrol in de grote Netflix serie Dynasty. Daarnaast heeft ze heel veel voice-overs voor animatiefilms ingesproken.

Toen:

Nu:

 

Beck Oliver – Avan Jogia

Naast zijn rol als hottie in Victorious is Avan Jogia (nu 27) ook druk bezig geweest met heel veel andere rollen. Hij heeft al in negen verschillende films gespeeld in de afgelopen drie jaar! Zijn laatste rol was in Zombieland: Double Tap. We krijgen nog steeds geen genoeg van zijn looks, daarom zijn we blij dat we hem nog vaak terugzien!

Toen:

Nu:

 

Trina Vega – Daniella Monet

Daniella Monet (nu 30) speelde in Victorious Trina, het zusje van Tori. Trina dacht dat ze supergoed kon zingen, maar kon – in tegenstelling tot Tori – eigenlijk helemaal niet zingen. Ze heeft zich in de tussentijd druk bezig gehouden met voice-overs en andere rollen. Op dit moment is ze succesvol met haar rol als presentatrice van de spelshow Paradise Run op Nickelodeon.

Toen:

Nu:

 

Cat Valentine – Ariana Grande

En natuurlijk de bekendste van allemaal: Ariana Grande! Na haar start bij Victorious heeft Ari (nu 26) enorm veel successen behaald. Nadat Victorious stopte, ging ze verder samen met Jennette McCurdy met de show Sam & Cat. Deze show heeft uiteindelijk maar één seizoen gehad, omdat Ariana zich toen 100% ging focussen op haar muziekcarrière.

Ondertussen is ze niet meer weg te denken uit al onze muzieklijsten. Ze heeft heel veel grote hits op haar naam staan zoals Thank you, next , 7 Rings en God is a Woman. Met haar tours verkoopt ze binnen no-time uit en met haar signature hoge staart kun je wel zeggen dat ze inmiddels wereldberoemd is. En dat begon allemaal bij die ene tv-show op Nickelodeon…

Toen: 

Nu: 

Wie vind jij het meest veranderd? Check ook de #ThrowbackThursday van de cast van Ned’s Survivalgids en Pippi Langkous!

 

LEES OOK:

Beeld: Nickelodeon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen