wizards of waverly place

Throwback Thursday: Wizards of Waverly Place

Keek jij vroeger ook Wizards of Waverly Place? De Disney Channel serie was van 2009 tot 2012 op de Nederlandse tv te zien. Benieuwd hoe het nu 8 (!) jaar later met de cast gaat?

Alex Russo (Selena Gomez)

We kennen natuurlijk allemaal Selena door haar muziek, maar ze is vooral bekend geworden door haar rol in Wizards of Waverly Place. Daarna werd ze een superster door liedjes als ‘Who Says’, ‘Tell Me Something I Don’t Know’ en nog veel meer. Ze liet een tijdje haar zangkunsten rusten om zich meer te focussen op haar acteerwerk, en speelde in films als Monte Carlo, Princess Protection Program en Behaving Badly.

Inmiddels ligt ze focus weer vooral op haar muziek, maar ze begint binnenkort ook haar eigen kookshow!

Toen

Nu

Justin Russo (David Henrie)

Vóór Wizards of Waverly Place speelde David in nóg een famous Disney Channel serie: ‘That’s So Raven’. In Wizards of Waverly Place speelde hij de broer van Alex Russo en Max Russo.

Na de serie vervolgde David zijn acteercarrière en speelde in films als Grown Ups 2, Walt Before Mickey en Paul Blart: Mall Cop 2. Inmiddels is hij getrouwd en heeft hij een supercute dochtertje.

Toen

Nu

Max Russo (Jake T. Austin)

Jake T. Austin begon als een klein kind bij Wizards of Waverly Place, maar werd na de show steeds bekender. Zijn gezicht dook overal op en ook zijn stem hoorde je in films als Rio, New Year’s Eve en The Emoji Movie.

Ook speelde hij vijf jaar lang in de serie The Fosters, die erg populair was in Amerika. We can’t deny dat hij een hottie is en kunnen niet wachten om hem in toekomstige films of series te zien.

Toen

Nu

Harper Finkle (Jennifer Stone)

Jennifer Stone speelde Harper Finkle in de serie, de sidekick en bestie van Alex. Na de serie speelde Jennifer nog in andere films zoals Mean Girls 2 en Harriet The Spy, maar is al een tijdje niet meer op het witte doek gezien.

Toen

Nu

Theresa Russo (Maria Canals-Barrera)

Maria is obviously een van onze favoriete Disney Channel moms! Ze speelde in WOWP de moeder van Alex, Justin en Max Russo. Ook speelde ze nog de moeder van Mitchie (Demi Lovato) in de films van Camp Rock.

Later verscheen ze ook nog in films als God’s Not Dead 2 en Larry Crowne. Ze is niet alleen een moeder in series en films maar ook in real life, want ze heeft twee dochters!

Toen

Nu

Jerry Russo (David DeLuise)

David DeLuise heeft in heel veel films en series gespeeld, dus no wonder dat Disney Channel voor hem heeft gekozen als de vader van Alex, Justin en Max Russo. Naast WOWP speelde hij ook in BachelorMan, Kicking and Screaming, Unbroken: Path to Redemption en veel meer.

Hij heeft ook nog twee dochters en he couldn’t be more proud!

Toen

Nu

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen