Nieuwjaar

Throwback Tuesday: van 2010 tot 2020

Naast dat het bijna het einde van het jaar is, is het ook het einde van een heel decennium. In de afgelopen tien jaar zijn er weer de meest opmerkelijke, grappige en toffe dingen gebeurd en wij hebben alle highlights voor jou op een rijtje gezet.

2010: Lady Gaga’s vleesjurk

In 2010 besloot Lady Gaga een jurk gemaakt van rauw vlees te dragen tijdens de uitreiking van de MTV Video Awards (VMA’s). Het statement dat ze met de jurk wilde maken is dat ze ‘geen stuk vlees’ is. Makes sense!

2011: Harry Potter and the Deathly Hallows II

Sad news voor alle diehard Potterfans, want in 2011 kwam de allerlaatste film uit de originele Harry Potter-reeks uit. Little did we know dat dit niet het einde was van de Potter universe.

Omg! Keert de Harry Potter cast terug voor twee nieuwe films?!

https://www.youtube.com/watch?v=9hXH0Ackz6w

2012: Gangnam Style

Gangnam Style is een liedje van de Zuid-Koreaanse Psy. De song gaat samen met een wel heel grappig dansje dat in 2012 zo’n beetje de hele wereld overnam. Kun jij het nog?

2013: Harlem Shake

Ook dit is een dansje dat – een jaar na Gangnam Style – viral ging. Mensen filmden zichzelf terwijl ze begonnen te dansen in een inappropriate situatie, bijvoorbeeld midden in school of op kantoor. Daarna begon iedereen om hen heen mee te dansen in kostuums en rare outfits. Ja, 2013 was a confusing time.

2014: Ice bucket challenge

Dit was een grappige challenge die mensen deden to raise awareness voor de spierziekte ALS. Het doel van de video was om op camera een grote emmer vol ijswater (inclusief ijsklontjes!) over jezelf heen laten gooien. Superkoud, maar iedereen deed mee voor het goede doel, zélfs celebs.

2015: The dress

Ja, je weet wel, die foto van die ene jurk. Iedereen zag de jurk in andere kleuren – goud en wit, of blauw en zwart. Dit zorgde voor veel discussies all over het internet! Welke kleuren zie jij?

The Dress

Beeld: Tumblr-gebruiker Swiked

2016: One Direction ging uit elkaar

Misschien is het nog té gevoelig om hierover te praten, want iedereen krijgt gelijk the feels: het is alweer drie jaar geleden dat everybody’s favorite boyband uit elkaar ging. Gelukkig zijn ze niet helemaal gestopt met zingen: ze hebben allemaal een goedlopende solocarrière.

Wist jij al dat Harry Styles naar Nederland komt?

2017: Fidget spinners

Don’t deny it: ook jij had een eigen fidget spinner. Alleen had niemand een idee wat ze er precies mee moesten doen, buiten het feit dat het blijkbaar super relaxing werkt. In dat geval kunnen we allemaal wel zo’n spinner gebruiken ;-).

Fidget Spinner

Hand spinner met LED licht €5,91 BOL.COM

 

2018: Kylie Jenner kreeg een kindje

En we waren allemaal surprised AF. Stormi is inmiddels het meest bekende kleine meisje op aarde en dat heeft ze te danken aan haar mommy.

2019: Baby Yoda happened

Misschien ken je de serie The Mandalorian wel helemaal niet, maar van Baby Yoda moet je by now toch wel gehoord hebben! Ever since de serie bekeken kan worden op Disney+, heeft Baby Yoda de harten van everyone on earth gestolen!

https://twitter.com/BabyYodaBaby/status/1207758091875487750

LEES OOK:

Beeld: Instagram @ladygagavn, @kyliejenner. Tumblr @Swiked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen