Brrr! Het is ijzig koud, lijken jou handen ook net ijsblokjes? Om de kou te overleven zetten CG! de beste tips op een rijtje! Read on!

 

1 Laagjes

Draag verschillende lagen kleding. Als het echt heel koud is begin dan met een thermo-laag. Vervolgens een comfy sweater met daar overheen een mooi bomberjack.

 

2 No bad hair days

We all know the struggle. Kou + muts + haar = bad hair day! Voorkom een bad hair day door wat extra haarlak op te spuiten en zet je haar goed vast met schuifspeldjes. Om pluis te voorkomen kan je ook een beetje droogshampoo gebruiken dit maakt het haar wat stugger en geeft een perfect resultaat.

 

3 Mini-workout

Als je lange tijd stilzit, koelt je lichaam heel erg af. Het bloed stroomt namelijk niet goed door en bloed werkt eigenlijk als een soort verwarming. Heel openbaar proof is deze tip niet, maar het werkt wel. 1 Minuut lang jumping jacks is al voldoende. Zo ben je tóch een beetje opgewarmd!

 

4 Draag geen skinnyjeans

Draag geen skinnyjeans of leggings als je naar buiten gaat. Kies voor een wijdere broek zodat er ruimte ontstaat voor de warmte. Je lichaam geeft namelijk warmte af en bij een skinnyjeans is daar geen plek voor. Don’t worry voor de fashion politie, met een wijdere broek mag je gewoon over straat!

 

5 Handcrème

Koude handen is toch wel het aller-stomste van de kou. Je kan amper meer iets vasthouden en ho maar als je even een berichtje wilt typen. Gelukkig is er een oplossing! Door het gebruiken van handcrème word je doorbloeding gestimuleerd en blijven ze langer warm.

 

6 Chocolademelk

Lucky us! Er is ein-de-lijk een geldige reden om zoveel chocolademelk te drinken als je wilt. Heerlijk met slagroom en karamel erbij. Door warm drinken wordt de kern tempratuur van het lichaam hoger. Hoe dit precies allemaal werkt maakt niet meer uit, wij horen maar een woord CHOCOLADEMELK.

 

Fotografie: 123RF.