Ben jij er ook achtergekomen dat jouw hobby’s alleen bestaan uit lunchen of uit eten gaan? Dan baal je vast als een stekker dat (bijna) al je favo restaurants hun deuren hebben gesloten. Maar wat nou als wij je vertellen dat er tóch een manier is om aan de goddelijke biefstuk van Loetje te komen? Read on!

Loetje Drive In

Loetje Amstel gaf de mogelijkheid om van 27 tot en met 29 maart je lievelings biefstuk af te halen, maar vanwege het succes is dit verlengt en zelfs op meerdere locaties mogelijk. Op dit moment kun je op vijf verschillende plekken in Nederland je Loetje biefstuk scoren dankzij de Drive In. Bij de Loetje restaurants in Laren, Breda, Gorssel, Rotterdam (Kop van Zuid), Amsterdam en Almere kun je terecht voor de Drive In. Deze restaurants hebben genoeg ruimte om meerdere auto’s te ontvangen. De Drive Ins zijn van 16:00 tot 21:00 geopend.

Drive In menu

Loetje

Op hun site schrijft het restaurant: “Bij de Loetje Drive In kun je natuurlijk de lekkerste biefstuk met witbrood bestellen. En voor de liefhebbers hebben we uiteraard de biefstuk Bali. Om het af te maken bestel je er onze overheerlijke friet en sla bij”.

Wist je dat er nu ook een Dunkin’ Drive Through is?

Alleen voor auto’s

Ben je nog niet in het bezit van je rijbewijs of auto? Dan wordt het voor jou iets lastiger om aan je biefstukje te komen. De Drive In is namelijk alleen toegankelijk voor auto’s. Verder wordt er van je gevraagd om in de auto te blijven zitten en 1,5 meter afstand te houden voor ieders veiligheid.

Ga jij voor de ossenhaas biefstuk of  ossenhaas biefstuk Bali?

LEES OOK:

Bron: Loetje
Beeld: ANP – Remko de Waal