trendy things

Trendy things to do in de kerstvakantie

Misschien ben je al druk bezig met het volplannen van leuke uitjes voor in de kerstvakantie en mocht je nog wat gaten in je agenda hebben, plan deze leuke activiteiten dan in!

FROZEN II

YES! Frozen II is nu te zien in de bioscoop! Frozen nog niet gezien? Kijk ‘m dan nu op Disney+. Enne, wat Frozen II betreft: je kunt deze film bekijken in 2D, 3D, IMAX én 4DX!

Check hieronder alvast de trailer:

LAST CHRISTMAS

Als je dan toch in de bioscoop bent, pak dan gelijk ook de nieuwe kerstfilm Last Christmas mee. Deze film is geïnspireerd op de muziek van George Michael en Wham!, wat deze film nóg leuker maakt.

HET AMSTERDAMSE WINTERPARADIJS

Het Amsterdamse Winterparadijs moet je echt bezoeken in de kerstvakantie! Van 21 december tot en met 5 januari kun je dit mega leuke winter event vinden in de Amsterdam RAI. Wat je hier allemaal kunt doen? Je kunt je beter afvragen wat niet? Van karaoke tot après-ski en van schaatsen tot naar de film: the list goes on and on. Scoor je tickets hier.

YOUSEUM

In dit museum word je uitgedaagd kritisch na te denken over het belang van jezelf als middelpunt van je eigen social-media feed. Door van tevoren jouw foto te uploaden op de website van Youseum, speel je zelf de hoofdrol in een interactieve museum-tour. Op deze manier ervaar je hoe het is om te verdrinken in je eigen populariteit. Je loopt door een heuse ‘likes-factory’ en krijgt een oneindige dosis van jezelf in de grootste infinity-room die je ooit hebt gezien!

 

MOVIE + CHRISTMAS VIBES + ROOFTOP= 😍

Pathé Utrecht Leidse Rijn wordt in december omgetoverd tot een echt winterparadijs. Op de rooftop waan je je in de ultieme kerstbeleving met de nieuwste, maar ook klassieke films. Het perfecte plan voor een superromantische date of een movie night met de girls. Een film kijken op een rooftop + Christmas vibes: wat wil je nog meer?! Elke avond wordt gestart met House of Talent-winnaar Bram Boender die bekende kerstnummers zal zingen. Ook kun je tijdens de film heerlijk genieten van een hot chocolate en een hapje van één van de kerstkraampjes. Ook kunnen bezoekers natuurlijk op de foto met de kerstman.

Het Winterfestijn is van zaterdag 14 december tot en met zondag 29 december.

 

SILENT-DISCO OP EEN REGEBOOG SCHAATSBAAN

Op zaterdag 14 december organiseert Dansvoer een silent disco op de schaatsbaan Rotterdam! Van 20:30 tot 02:00 uur kun je schaatsend dansen terwijl je de leukste hits (op drie verschillende kanalen) door je koptelefoon hoort. Kun je totaal niet schaatsen of houd je er gewoon niet van? No worries! Er is ook een gedeelte ijsvrij, waardoor je ook zonder je schaatsen kunt komen dansen.

GIRLS NIGHT EN HOT CHOCOLATE

Niks is beter dan een girls night met je besties. Lekker praten over over jullie crush, flims kijken en een mok met warme chocolade mag daarbij niet ontbreken!

WATCH A MOVIE ON SCREENX

Pathé Spui in Den Haag  heeft een nieuwe bioscoopzaal die iets anders is dan je gewent bent, namelijk de ScreenX zaal. Er zijn in deze nieuwe ScreenX zaal  niet één, niet twee maar wel drie schermen te vinden! Naast het regular scherm recht voor je, zijn er in de nieuwe bioscoopzaal twee extra schermen aan beide zijkanten van de zaal geplaatst. Hierdoor is het beeld breder dan je maximale gezichtsveld, waardoor de film van alle kanten komt! Je wordt er op deze manier volledig ingezogen.  Omdat het allemaal nog nieuw is, zijn er nog maar twee films die je in deze zaal kunt bekijken: Le Mans ’66 en Jumanji: The Next Level. Maar het is het zeker waard om deze experience te beleven!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @amsterdamsewinterparade, @holymoliebol @disneyfrozen @youseum

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen