Het is nu echt gedaan met de zomer, maar niet getreurd! Wij hebben een aantal leuke dingen op een rijtje gezet die je ook gewoon kunt doen als het buiten stormt. Ready om je agenda vol te plannen met leuke dingen?!

Cakestix

Cake on a what? Yep, de naam verklapt het al: taart op een stokje, maar niet zomaar taart op een stokje… Je kunt het taartpunt helemaal zelf samenstellen! *hearteyes*. En niet alleen de taartjes zien er awesome uit, de winkel waarin de lekkernijen verkocht worden is zelf ook heaven on earth! Alles bij Cakestix is roze, het ruikt er zoet en naast de taartpunten op een stokje, kun je ook spullen halen om zelf de keukenprinses uit te hangen!

The Politician

Ook als het buiten +25 graden is, bingen we het liefst nog onze fave serie. Maar nu het buiten waait en regent hoeven we ons gelukkig niet meer schuldig te voelen, want nu hebben we een perfect excuse om binnen te zitten. Geen idee wat je moet kijken? Wij raden de nieuwe Netflix serie The Politician aan.

What is it about? De rijke student Payton komt uit Californië, en wil vanaf zijn zevende al president van Amerika worden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar, en hij moet daar moet hij eerst het een en het ander voor doen, namelijk; Student Body President zien te worden, een plek op Harvard weten te scoren, en misschien nog wel het moeilijkste van allemaal: High School overleven zonder zichzelf te verliezen in de gekkigheid van zijn losgeslagen klasgenoten.

Baker’s Dough

Baker’s Dough in Rotterdam is de eerste cookie dough bar in Nederland. Naast dat het er grammable uit ziet, serveren ze hier eetbare cookie dough and that’s everything we need it life!

Boost Your Creativity

Boost your creativity en laat je inspireren door de herfst! Ga bijvoorbeeld naar het bos en fotografeer er op los. Ga na het shooten op zoek naar mooie bladeren/denneappels/takjes en gebruik deze om een mooie rand voor een spiegel of fotolijst te maken.

Wondr Experience

Wondr Experience is exactly what dreams are made of. Het is een soort Insta-speeltuin met wel vijftien verschillende kamers die allemaal even amazeballs en fotogeniek zijn. En het CG! team is er al geweest! Meer over Wondr lees je hier. 

Maleficent 2

De bioscoop is natuurlijk altijd een goed idee wanneer het buiten regent! En finally draait er na heel lang wachten het tweede deel van Maleficent in de bios. We zijn al flink geteased met een voorproefje én de officiële trailer, maar vanaf 18 oktober draait -ie eindelijk in de bioscoop!

Dit is natuurlijk nog lang niet alles waarmee je je kunt vermaken! Wil je meer ideeën opdoen? In CG!’s mind issue staan nog een heleboel andere leuke activiteiten op blz. 10 en 11. Get yours now!

LEES OOK:

Beeld: Instagram @bakersdough