So much stuff, so little space!

De vakantie komt in zicht – YAS – en het wordt tijd om een paklijstje voor je koffer te gaan maken. Maar welke beauty items zijn nu onmisbaar in jouw suitcase en mag je echt niet vergeten? CG! helpt je een handje met deze tips:

1. Alles-in-een palet
Met de Essence My Must Haves Palet heb je jouw fave kleuren make-up altijd bij de hand. In het lege palet kun je 4 make-upproducten klikken, handig! 

2. Shine!
De Mua Undress Your Skin Shimmer Highlighter geeft je huid een stralend effect en creëert een natuurlijke, gezonde gloed. De highlighter is geschikt voor alle huidtinten.

3. Wenkies
Ken je dat? Kom je als een echte beach babe het water uitgelopen, zijn je wenkbrauwen verdwenen. NOOO. Met de #ProArtist Freedom Pro Brow Pommade gebeurt dat niet meer! Met de gel-achtige formule creëer je natuurlijk uitziende wenkbrauwen die de hele dag goed blijven zitten.

4. Bronze
Houd de zomer nog even vast met de I Heart Make-up Love Hot Summer Bronzer. De bronzer zorgt voor een mooie gebruinde look en door de prachtige shimmer glow creëer je een zomers effect.

5. Alles op z’n plek
Met de #ProArtist Freedom Fixing Anti-Shine spray houd je je foundation en make-up op hun plek zonder ze te vervagen. Geen afgelopen make-up meer, want je natural look blijft tot 12 uur lang perfect zitten. 

6. Shine Shine Shine
And last but not least: een lipgloss passend bij elke look. De Essense Shine Shine Shine lipgloss geeft je lippen een ongelooflijke glans en een prachtige wet-look finish. De superzachte structuur voelt als een kussentje op je lippen. Met de handige, hartvormige applicator kan je de lipgloss gemakkelijk en precies aanbrengen.

Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Fotografie koffer: 123RF