Bioscoop

Van Trolls tot The Secret Garden: dit draait er allemaal in de bioscoop in augustus

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, wat een hoop nieuwe films in de bioscoop betekent! Ook al is het nu net iets anders door de coronamaatregelen, zijn de bioscopen gewoon weer open en kun je je Netflix en Disney+ bingewatch sessies weer eens inruilen voor een brand-new film op het grote witte doek!

Trolls World Tour – 5 augustus

Deel 1 van Trolls was met de stemmen van Justin Timberlake en Anna Kendrick een groot favoriet bij velen. In het nieuwe deel van Trolls: Trolls World Tour volgen we wederom de avonturen van de schattige zingende trollen en komt er dit keer nóg meer muziek bij kijken! Poppy en Branch komen er namelijk achter dat zij slechts één van de zes Troll stammen zijn die er bestaan. De andere zes stammen hebben allemaal een eigen muziekstijl: pop, klassiek, funk, techno, country en rock. Branch en Poppy proberen alle trollen werelden bij elkaar te brengen, met alle gevolgen van dien. 

Alles is zoals het zou moeten zijn – 6 augustus

Na de geboorte van hun eerste kind biecht de vriend van Iris op dat hij het kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Hierdoor gaat het helemaal mis met Iris’ moederschap, baan en sociale leven. Samen met haar twee BFF’s moet ze haar leven weer op de rails krijgen en vindt ze ware liefde.

Wist je dat Pathé nu ook een drive-in bioscoop heeft?!

The Secret Garden – 12 augustus

Nadat haar ouders overlijden, verhuist Mary naar haar oom in Engeland. Hier ontdekt ze een geheime tuin, die vol magie zit en besluit haar neefje Colin ook de wonderen van de tuin te laten zien. De film is gemaakt door de producenten van Harry Potter en Paddington en belooft dus veel goeds!

Wist je dat de meeste mensen de bios de perfecte datelocatie vinden? 

Misbehaviour – 27 augustus

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een groep vrouwen die een plan smeed om de Miss World-verkiezing van 1970 in Londen te verstoren. De Miss World-verkiezing is met presentator Bob hope het best bekeken tv-programma ter wereld. De Women’s Liberation Movement ziet de verkiezing als een vernedering voor vrouwen en besluit de live-uitzending te verstoren. Een avond waarin geschiedenis wordt geschreven. Met Keira Knightley!

CHECK HIER NOG MEER FILMTIPS:

Beeld: Trolls World Tour, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen