Kleuren

Via de colour oracle kunnen kleuren vertellen hoe jij in het leven staat

Wist je dat hoe jij kleuren ziet, welke kleuren jou aanspreken of juist niet, een hele hoop kunnen vertellen over hoe jij atm in het leven staat? Wij testte de Colour Oracle al uit en het is een stuk nauwkeuriger dan je denkt.

Colour Oracle

Om erachter te komen wat kleuren voor jou betekenen, kun je gebruik maken van de Colour Oracle. Je vult hier om en om in steeds kleuren in die jou aanspreken of juist niet, om vervolgens te lezen wat dit over jou zegt.

Fun fact: je onbewustzijn speelt een grote rol bij het kiezen van de kleuren én je voorkeur voor kleuren verandert door het jaar heen, waardoor de uitkomsten steeds anders kunnen zijn!

Op deze website kun je je Colour Oracle invullen. Check hier in 5 stappen hoe het precies werkt:

1. Kleur 1

Kijk naar de 25 kleuren die je voor je ziet. De kleur die je het meest opvalt en waar je een goed gevoel van krijgt sleep je naar het eerste hokje.

2. Kleur 2

Daarna sleep je naar vakje twee een kleur die je niet fijn vindt om naar te kijken. Let dus op dat je de hokjes om en om moet invullen en niet eerst alle ‘fijne’ kleuren en dan de ‘minder fijne’ kleuren moet invullen.

Wist jij al dat Spotify nu een afspeellijst heeft afgestemd op je sterrenbeeld? Check ‘m hier!

3. And again

Dit doe je totdat 12 kleuren een eigen vakje hebben. Eerst een kleur waar je een goed gevoel van krijgt en vervolgens eentje met een minder lekker gevoel.

colour oracle

4. Uitleg

Als je dit gedaan hebt, hoef je alleen op de knop ‘Continue to interpretation’ te drukken en the job is done!

5. Betekenis

De interpretatie van de kleuren zijn gebaseerd op een kleurentest die gedaan is door Johannes Schneider. De kleuren omschrijven je current situatie en je persoonlijke eigenschappen.

Deze make-up past perfect bij jouw sterrenbeeld!

Voorbeelden

Natuurlijk verschilt het bij iedereen welke kleuren je wel of niet mooi vindt, maar we kunnen je wel een paar korte voorbeelden geven. Als je bijvoorbeeld de kleur lichtroze kiest als één van je faves betekent dit dat je een positieve attitude hebt. En als je lichtblauw kiest betekent dit dat je er van houdt om even op jezelf te zijn en je favoriete hobby uit te oefenen. Maar als groen je least favorite is betekent dit dat je te weinig love en effection van mensen krijgt.

Wil je ook jouw colour oracle bekijken? Check hem via deze site! 

LEES OOK:

Bron: Astro dienst

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen