Friends

Vier 25 jaar Friends met deze awesome items

Het was afgelopen zondag alweer 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de hitserie Friends werd uitgezonden, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Sinds 2004 zijn er al geen nieuwe afleveringen meer gemaakt, maar gelukkig kunnen we de 10 seizoenen nog 100x opnieuw bekijken.

Speciaal voor al die Friends-fans out there hebben wij de leukste items verzameld. Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een vriend(in), je zal sowieso scoren!

 

De leukste friends items

 

Voor de ultieme Friends fan

Tja, wie gebruikt er eigenlijk tegenwoordig überhaupt nog dvd’s? Maar speciaal voor al die Netflix-loze fans Friends-fans is er deze mega dikke dvd box! Alle tien de seizoenen verdeeld over wel veertig (!) discs. Wat wil je nog meer?

friends

Friends – The complete collection dvd box €63,99 BOL.COM

 

Straal je fandom uit

Natuurlijk is het belangrijk dat ook anderen zien dat jij een diehard Friends-fan bent, en daarvoor is deze hoodie perfect! Bovendien is hij top om te combineren met andere items.

Meer hoodies shoppen? Check dan hier de leukste truien! 

friends

Zwarte hoodie €49,99 MERCHCODE VIA DEF-SHOP

 

Friends kennis

Met deze Friends-themed Trivial Pursuit kun je once and for all, al je vrienden bewijzen dat jij hier de échte Friends-fan bent en de meeste kennis heeft over deze fantastische serie.

friends

Trivial Pursuit Friends €23,99 BOL.COM

 

Casual mug

Neem ‘m mee naar school of je werk, en laat iedereen op subtiele wijze weten hoeveel liefde jij voor Friends hebt. En hij is ook nog eens niet duur!

friends

Mok €7,99 LARGE

 

Ook dit exemplaar is een leuke, en er kan ook iets meer in. Perfect om je koffietje of thee uit te drinken.

 

friends

Friends drinkbeker €9,99 ZAVVI

 

Sweet dreams

Fleur je kamer op met dit amazing Friends dekbedovertrek! Of je nou de rode kant boven hebt, of de grijze; je hebt nu het perfecte bed om alle Friends afleveringen in terug te kijken en te dromen over je favo serie.

friends

Friends dekbedovertrek €33,99 GROUPON

 

Funko Pops

Van Harry Potter tot Marvel en Game of Thrones: heel veel figuren hebben hun eigen ‘Funk Pop’-lijn. En Friends dus ook! Scoor nu je eigen mini Joey, Chandler, Rachel, Monica, Ross en (supergirl) Phoebe!

friends

Funko Pop Phoebe Buffay €12,99 LARGE

 

Monopoly

Je moet ‘m wel vanuit het buitenland bestellen, maar wie wil nou niet de Friends-versie van Monopoly?!

friends

Friends monopoly £29,99 THEWORKS

 

Top Trumps game

Met Trump bedoelen ze hier ‘aftroeven’ en in dit leuke spel krijgen jij en je vrienden Friends-scènes aan elkaar voorgeschoteld en kun je elkaar verslaan op basis van de waarden van je kaarten. Ook nog eens mega goedkoop!

 

 

friends

Top Trumps £4,19 AMAZON

 

Ross game

Dit spel herken je misschien wel uit de serie zelf. Herinner je je seizoen 4, aflevering 12 nog? Hierin zien we het zelfgemaakte bordpsel van Ross en moesten de vrouwen tegen de mannen spelen in een strijd om het appartement. En nu kun je ‘m zelf dus ook kopen!

friends

Friends game £30,95 AMAZON

 

Central Perk gadgets

Voor de échte Friends-fans!

 

friends

Kop €16,99 LARGE

 

friends

Sleutelhanger €11,99 BOL.COM

 

Welke items zou jij willen hebben?

 

LEES OOK:

 

Bron: Superguide

Beeld: Warner Bros. Television

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen