Geld

5x bijzondere bijbaantjes

Bijbaantjes, iedereen heeft er wel een. De een zit achter de kassa, de ander werkt in een kwekerij of past op bij de buurtkinderen. Toch zijn er een aantal ‘spannendere’ bijbaantjes en wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

1. Mysterykid (de allerleukste baan voor shopaholics)

Als mysterykid ga je winkels bezoeken en kijken hoe de service is. Doen ze alles goed dan krijgen ze een groene kaart, is er een fout gemaakt dan komt er een rode kaart. Easy peasy!

2. Figurant

Voor dit bijbaantje hoef je geen acteertalent te zijn. het enige wat ze van je vragen is om op de achtergrond aanwezig te zijn. Hello money en roem!

Wil je al het geld dat je verdient met je bijbaantje sparen? Hier vind je de beste gratis spaar-apps 

3. Stadsgids

Woon je in een leuke stad en weet jij alle hotspots die er zijn te vinden? Dan is stadsgids misschien iets voor jou. Je leidt de toeristen rond en vertelt wat mooie verhalen.

4. Bijles

Bijles geven klinkt misschien saai en niet zo’n bijzonder bijbaantje, maar tóch staat ‘ie op dit lijstje. Je kunt namelijk in heel veel dingen bijles geven. Van ICT tot het bewerken van foto’s of kleding maken.

5. Jump master

De hele dag trampoline springen klinkt toch als een droom? Als jump master houd je de veiligheid van de bezoekers in de gaten en leer je anderen hoe je nóg hoger kunt springen en vette moves kunt maken.

LEES OOK:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Jimmy
  Jimmy
  Reactie: nice little item, instrutions in chinese though ?
  Beantwoorden
 • Jina
  Jina
  Reactie: Nice for the price!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen