roommate

Waarom wonen met huisgenoten geweldig is!

Huisgenoten zijn niet alleen handig, maar ook heel erg gezellig. Dit zijn de leukste dingen aan roommates!

Er is altijd iemand thuis

Mis jij soms de chaos van thuis? Als je huisgenootjes net zo energiek zijn als jij, hoef je dat niet te missen. Misschien wacht ze wel op je met koekjes en thee, gezellig toch?

Nieuwe vrienden

Jullie hoeven niet meteen BFF’s te zijn, maar jullie zullen wel een speciale band krijgen. Jullie hebben namelijk één ding gemeen; jullie wonen onder hetzelfde dak!

Dinners

Wat dacht je van een wekelijks een avondje samen dineren waar jullie nieuwe recepten kunnen proberen? Is niet alleen heel gezellig, maar ook goed voor je kook skills.

New mates

Is er een festival bij je in de buurt, maar je BFF’s kunnen niet of is er een klein gezellige markt waar je even overheen wil struinen? Je roomie woont er net zo dicht bij als jij en wil er misschien ook wel naartoe! Super moment om nieuwe mensen te leren kennen en je vriendenkring in je nieuwe woonplaats te vergroten!

Studiegenoten

Grote kans dat jouw huisgenoten net zo hard moeten blokken voor een toetsweek als jij! Misschien hebben ze wel handige tips voor studeren of kunnen jullie elkaar overhoren.

More party’s!

Als je jarig bent wil je natuurlijk je verjaardag in je nieuwe casa vieren! Grote kans dat je huisgenoot er ook zo over denkt, dat betekent; meer feestjes en meer plezier!

Eigen therapeut

Ben je event helemaal klaar met je leraar of weet je niet hoe je de vakantie moet indelen tussen je lover en BFF’S? Of zoent je lover niet zo lekker? Een roommate kan een nieuwe, rationele blik geven op de zaak. Ze staat er ver genoeg vanaf om geen enorme loyaliteit naar jou te voelen, maar weet wél een beetje hoe je in elkaar zit.

LEES OOK

Beeld: Pexels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen