love is blind

Was dit detail jou al opgevallen in Love is Blind?

Wij konden geen genoeg krijgen van de datingshow op Netflix: Love is Blind. Een té bizar experiment waarbij 15 vrijgezelle mannen en vrouwen door middel van dates hun verloofde moeten vinden zónder elkaar te zien. Het riep veel vragen bij de kijkers op en ook wij kregen vragen bij het zien van deze Netflix-serie: wat is er toch met die glazen?

Dezelfde glazen

Voor de niet zo oplettende kijker: tijdens de dates in de ‘pods’, de huwelijksreis in Mexico, tijdens het samenwonen én op hun vrijgezellenfeest dronken de deelnemers telkens uit dezelfde soort glazen. In iedere aflevering en op iedere plek kwamen dezelfde metalen glazen tevoorschijn.

Er zijn verschillende theorieën waarom telkens dezelfde glazen waar je absoluut niet doorheen kunt kijken. En dat laatste makes a lot of sense. Eén van de theorieën over de glazen is namelijk dat dit met de privacy van de deelnemers te maken heeft. Doordat je niet kunt zien wat erin het glas zit (this could be anything: Cola, water, wijn) of hoe vol het glas is, kunnen de deelnemers niet veroordeeld worden op wát en hoeveel ze drinken. Ook was dit handig tijdens het editen van de show. Interesting!

Heb je Love is Blind al uitgekeken? Check dan snel de nieuwe Netflix-serie Too Hot to Handle!

LEES OOK:

Bron: The Talko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen