disney

We kunnen nu met de trein naar Disneyland Parijs!

Met de meivakantie weer in zicht, kun je er binnenkort weer eventjes tussen uit. Even weg van alle stress van school of werk, en al je zorgen even far, far away. En waar kan dat nou beter dan in Disneyland Parijs? Good for you! De Thalys zet je sinds deze week zowat af voor de ingang van het pretpark, en dat vanaf 35 euries.

Ritje naar Disneyland Parijs

De Thalys was al dé ideale mogelijkheid om vanaf Nederland in één keer met de trein naar hartje Parijs te reizen, en Disneyland kan dan natuurlijk niet ontbreken als je toch in deze stad verblijft. Het enige wat nog ontbrak was een reisje met deze supersnelle trein naar Disneyland, maar luckely for us heeft Thalys voor dit ritje gezorgd! De reis duurt ongeveer 4 uurtjes en het station is gelegen naast de ingang van het park. Easy peasy lemon squeezy, toch?

disney

Electroland

Nog een extra reden om de trein te pakken naar dit pretpark, is dat Electroland dit jaar voor de derde keer naar Disneyland Parijs komt! Op 5, 6 en 7 juli beleef je 3 electro concerten met wereldberoemde DJ’s zoals Steve Aoki, Nicky Romero en Armin Van Buuren.

disneyland

Het feest blijft maar doorgaan! Hadden jullie ook al gelezen dat op 1 juni er een magical pride wordt georganiseerd voor de LHBTI + community?!

Genoeg aanleiding om snel, makkelijk én goedkoop naar het pretpark te gaan. Wie neem jij mee?

LEES OOK:

(Fotografie: Unsplash, Instagram @dimitrivegasandlikemike)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen