nummer

Weekly New Music Update: nieuwe nummers van Katy Perry, Martin Garrix en Charlie Puth

Happy Friday! Our second favorite F-word. En je weet wat dat betekent: tijd om je playlist te updaten met CG!’s top picks uit de Weekly New Music Update.

Clutch – Col3trane ft. Kiana Ledé

Als je fan bent van superchille muziek, dan moet je dit nummer écht even horen. Kiana Ledé kun je misschien kennen van de Netflix-serie Scream of een van haar andere songs. Deze collab met rapper/zanger Col3trane is echt een match made in music heaven.

Higher Ground – Martin Garrix ft. John Martin

Gisteren was het Martin Garrix’ 24e verjaardag en wie jarig is trakteert! Dus als cadeautje heeft hij deze nieuwe single gedropt. Het is niet de eerste keer dat Martin samenwerkt met John Martin, de twee vormen een supergoed team. En net als bij het nummer van Justin Bieber en Ariana Grande, konden fans van Martin Garrix ook bij dit nummer onderdeel uitmaken van de videoclip door leuke herinneringen op te sturen.

Daisies – Katy Perry

De nieuwe single van Katy Perry heeft een sterk verhaal en wij denken dat we er allemaal wel iets van strength uit kunnen helen, zeker is deze tijd.

All I Need – Jacob Collier ft. Mahalia & Ty Dolla $ign

Als jij helemaal fan bent van die moderne, funky, disco-achtige R&B-muziek, dan ga je dit nummer 100% in je playlist zetten. We can feel te vibes.

Summer Feelings – Lennon Stellan ft. Charlie Puth

Heerlijk zomernummer, wij zien ons zelf dit nummer al draaien zodra we weer op het strand kunnen liggen. Maar in de tuin of op het balkon klinkt het niet minder lekker hoor!

Lose Somebody – Kygo ft. OneRepublic

Going through a rough time? Dit nummer heeft een sad, maar ook een heel wijze story: soms moet je iemand kwijtraken om erachter te komen hoeveel je van die persoon houdt. Goosebumps.

Tick Tick Boom – Sage The Gemini ft. Bygtwo3

Deze single heeft een rock-achtige vibe, maar zou perfect zijn voor bij het hardlopen of een work-out. Het nummer is van de film Scoop! – de nieuwe animatieversie van Scooby-Doo.

LEES OOK:

Beeld: Instagram Katy Perry en Kygo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen